Alergie la polen

•  
    • 2386 mesaje
    28 Mar 2007, 21:49
    0 0
    Cum se manifesta alergia la polen?
  •  
    • 1166 mesaje
    28 Mar 2007, 22:19
    0 0
    eu am alergie la polen si la fan...in lunile de vara incepe comarul meu... mi se inrosesc ochii... apare un prurit greu de suportat in aceiasi zona, stranut o data pe minut..imi curge nasul..ma mananca toata piele pe fata...respir cu greutate..ma simt mai bine doar cand ploua afara
  •  
    • 867 mesaje
    29 Mar 2007, 09:56
    0 0
    heba ai facut ceva pentru alergia asta? cunosti vreun doctor bun in Bucuresti sau in alta parte?
  •  
    • 1166 mesaje
    29 Mar 2007, 11:49
    0 0
    nu sunt din bucuresti..am fost in galati la un medic...am facut si un tratament dar care nu prea ma ajuta...ceva ceva se simtea dar nimic spectaculos...era ceva care diminua cat de cat simptomele..si doar atat..ca alergiile astea nu se prea trateaza..in fine..am incetat sa le mai iau..ca erau f scumpe iar rezultatele nu m-au impresionat..trebuia sa iau 3 pe zi si o pastila costa 30.000lei..asta acum cativa ani. pe timpul verii folosesc doar Nostamine..niste picaturi antialergice pe care mi le pun in ochi si in nas...atata tot
  •  
    • 476 mesaje
    29 Mar 2007, 11:50
    0 0
    Mergeti la Spitalul Malaxa (Bucuresti), Sectia de Alergologie si Imunologie Clinica- conferentiar dr. Florian Popescu.
    Eu merg la el pentru diferite alergii....si sunt foarte multumita.
    In primul rand iti face testele alergologice, de sange, de respiratie...tot, pe gratis.
    Mergeti cu recomndare de la medicul de familie si Adeverinta de la Serviciu, si totul este super ok.
    Si inca ceva foarte important: nu primeste nimic, nici o atentie, cat de mica...
    Spitalul este langa Cora Pantelimon; acolo merg si persoane din provinncie.
    Sanatate multa va doresc!
    Nu amanati, pentru ca alergiile se agraveaza, si veti ajunge sa nu mai puteti nici respira normal...