vreau sa slabesc

•  
    • 28 mesaje
    24 Sep 2003, 14:42
    0 0
    dragele mele,
    Am avut o silueta de invidiat, zic eu la 1.67 m am avut 47 kg.Din februarie de cand m-am despartit de prietenul meu di de cand am inceput sa lucrez, m-am ingrasat, nu foarte mult, vreo 5 kg, dar nu mai pot sa le dau jos.
    Lucrez lao agentie de turis, ziua nu prea am timp sa mananc si singura mea masa o iau seara.Atunci ma balonez, incepe sa ma doara stomacul si ma gandesc ca mai bine imi fac timp ziua sa manana decat seara.
    Acum vreau sa slabesc, poate ma puteti ajuta cumva, vreau o slabire lenta dar sigura.Am facut si fitness, dar acum nu mai am timp.Am un program foarte incarcat si nu mai ajung la o sala de sport.De 2 zile am inceput sa alerg si fac acasa abdomnene.
    In privinta alimentatiei, ma puteti ajuta?
  •  
    • 35 mesaje
    24 Sep 2003, 16:13
    0 0
    Buna,

Si eu ma lovesc tot de 5 kg, dar sunt la dieta si sper sa reusesc pana la sfarsitul lui Octombrie (termen impus de mine) sa le dau jos.
    In privinta alimentatiei tale, trebuie mai intai sa-mi spui ce iti place si ce nu si cam la ce ore mananci.
    Si am o intrebare. Vrei sa incepi o dieta sau doar sa-ti reglezi alimentatia?

Daca vrei, poti veni pe forumul http://girlpower.e-pagina.ro. Suntem mai multe fete care ne sprijinim in vederea slabirii, dar mai ales a ambitiei si a vointei.
    Daca nu, scrie aici si o sa te ajut cu cateva sfaturi, cu tot ce-ti pot spune dupa cativa ani de diete si modificari de alimentatie, dar si dupa multe documentari.
    Numai bine.
  •  
    • 28 mesaje
    24 Sep 2003, 16:28
    0 0
    Da te rog mult ajuta-ma.D-mi macar niste sfaturi, vreau sa-mi reglez metabolismul sa nu mai mananc la ore trazii, dar vreau si sa dau jos cele 5 kg de care am vorbit.
    Nu stiu, de exemplu- care este meniul tau pentru o zi?
    De cate ori mananci pe zi?Cam ce mananci?
  •  
    • 28 mesaje
    24 Sep 2003, 16:30
    0 0
    Si da, as vrea sai sa incep o dieta pentru a pierde cele 5 kg, sau ce sfat imi dai?Nu vreau sa le pierd in 3 zile, dar totusi vreau sa ajung la silueta pe care o aveam inainte.Te pup si astept raspunul tau
  •  
    • 35 mesaje
    25 Sep 2003, 13:29
    0 0
    Buna Andreea,

Eu o sa iti spun ce a mers si merge pentru mine.
    In primul rand, eu am hipoglicemie si imi este indicat sa am 6-8 mese mici / zi. Eu am 4 mese / zi, la 7, 10, 13, intre 17:30 si 19:00.
    Dieta pe care o tin pe termen lung, de fapt pentru toata viata, este cea bazata pe separarea proteinelor (carne, oua, peste, branza, soia, icre, alune) de carbohidrati (paine, paste, orez, cartofi, dulciuri).
    Ea are trei faze: 1. de slabire, cand elimini complet carbohidratii sau mananci numai dimineata 1-2 felii de paine integrala sau cereale fara zahar (eu le-am eliminat complet); 2. de mentinere, cand ai voie sa introduci carbohidrati, dar putin si integrali; 3. de mentinere, care dureaza toata viata, cand ai voie sa consumi din cand in cand si un pahar de vin, ciocolata neagra, dar poti consuma zilnic 1-2 felii paine integrala, poti manca paste integrale, orez integral, cartofi dulci.
    Regula de baza este sa nu amesteci la o masa proteine si carbohidrati (paine sau cartofi si carne sau orez si carne sau orez si lapte etc.) iar intre mesele la care ai consumat carbohidrati si cele la care ai mancat proteine trebuie sa lasi sa treaca 3-4 ore, inainte si dupa.
    Fructele se mananca cu jumatate de ora inainte de orice masa dar abia la 2 ore dupa masa. Salatele, legumele, verdeata le poti consuma in combinatie cu oricare dintre mancaruri (cartofii si morcovii sunt carbohidrati).
    De luni tin o versiune mai stricta a acestei diete, adica fara fructe, sucuri, dulce, carbohidrati. Sunt permise: oua, mezel, carne de orice fel, icre, smantana, maioneza, icre, soia, ciuperci, branza. Eu introduc si alunele, pentru ca m-am interesat si contin in cea mai mare parte proteine. In plus, contin vitamina E, care actioneaza impotriva ridurilor (mentinea fermitatii pielii).

Un program zilnic, ieri: 7: 2 oua fierte tari; 10: 4 felii parizer pasare; 13: 2 iaurturi (Activia si Danone); 17:30: 2 felii de branza si cateva felii de parizer pasare prajite.

O alta regula importanta este sa nu bei apa cu 15 - 20 minute inainte si dupa orice masa.
    Sper ca nu ti-am dat mai multe informatii decat ai fi vrut.
    La mine functioneaza dieta. Nu m-am cantarit, dar observ dupa haine.

Daca mai ai alte intrebari, nu ezita.
    Poti sa-mi scrii pe adresa: cristiperdun@yahoo.com

Numai bine.