Am scapat de chist!!!!!!!!!!!!

•  
    • 7 mesaje
    28 Mar 2007, 20:13
    0 2
    Buna evelor, sunt noua pe forum dar v-am tot citit de ceva timp... sunt fffff bucuroasa k azi am aflat k nu mai am chist..acum 2 luni mi se depistase un chis de 6cm...se poate si fara operatie si anticonceptionale ))))
  •  
    • 815 mesaje
    28 Mar 2007, 20:43
    1 2
    fara anticonceptionale????si eu am avut dar doar asa mi-au trecut..cu anticonceptionale
  •  
    • 7 mesaje
    28 Mar 2007, 21:58
    1 0
    Da nici mie nu-mi vine sa cred dar asa mi-a spus d-rul dupa ce mi-a facut ecografie in seara asta. Acum 2 luni jumate am ajuns la ginecolog cu dureri pelvine groaznice si diagnosticul a fost chist ovarian functional cu continut lichid si diametru 6cm. M-am speriat si am cerut un tratament corespunzator dar d-ra a refuzat orice forma de tratament programandu-ma la operatie, am fugit mancand pamantul de la ea si cu lacrimi in ochi mi-am promis ca o sa ma fac eu bine. Am urmat 10 sedinte de kinetoterapie si reflexoterapie si un tratament naturist. Nu stiu dak e relevant pentru acest caz dar am mai luat in aceasta perioada 10 zile antibiotice si 5 zile polidin in urma unei raceli. De ceva timp am am baut gel de aloe vera si iau multe suplimente alimentare. Ce mi-am dorit eu a fost sa inlatur cauza si nu efectul imediat pentru ca din ce am citit eu chistul este o dereglare hormonala iar operatia nu poate sa trateze acea dereglare. Sper k v-am putut fi de folos..numai bine
  •  
    • 133 mesaje
    29 Mar 2007, 17:35
    2 0
    Buna
    Nu imi vine sa cred !!!!!!!
    Acum ceva timp si mai exact 2 luni am aflat , in urma unui control , ca am chist de 4,5 mm .Eram f disperata , am tot stat pe site , m-am sfatuit cu cele care au trecut prin aceeasi situatie .
    Doctorul mi-a recomandat anticonceptionale ( novinette ) , am urm tratament dar am apelat si la un tratament naturist
    Astazi ..... deprimata si cu gandul ca acest chist a crescut si ca nu exista nici o sansa sa imi dispara , am fost la un nou control ( ecografie )
    SURPRIZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi-a disparut chistul , sunt f fericita ..... nu imi vine sa cred , ovarul a revenit la normal , si acum totul este in regula
    Insa doctora mi-a zpsus ca daca intrerup tratamentul este posibil ca chistul sa reapara ( eu nu mai vreausa iau anticonceptionale , nu sunt bune ) dar am sa continui cu trat naturist
    Asa ca ai si tu grija in continuare
    Ma bucur mult pt tine si sunt fffffffffffffff fericita !!!!!!!!!!!!!!!!
    Multa sanatate si sa auzim numai de bine
    SFAT pt cele care au probl cu ovarele , nu mai stati pe ganduri si fugiti la doctor
    Va pup
  •  
    • 3528 mesaje
    29 Mar 2007, 18:10
    1 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 68 mesaje
    29 Mar 2007, 22:12
    0 1
    suzy, te rog, spune-mi ce tratament naturist ai urmat? si cat timp? sper sa-mi raspunzi. mersi mult!
  •  
    • 7 mesaje
    30 Mar 2007, 09:45
    0 0
    Buna, tratamentul naturist pe care l-am urmat a fost studiat de pe net mi-am facut o lista cu produsele: supozitoare carpicon (1 dim. 1 seara), extract de zmeur, branca ursului, napraznic, si multe suplimente alimentare :ulei de peste, propolis, garlic, vit. E, si inca ceva un truc pe care mi l-a spus un medic: cu 10 zile inainte de ciclu sa iau o fiola de vit. E si una de vit A si nu voi mai avea nic. probleme cu chisturile. Au contat fff mult si sedintele de kinetoterapie pt k dupa ele nici dureri la menstruatie nu mai aveam. Toata "distractia" asta a durat cam 2 luni jumate dar trat naturist tb tinut 3 luni eu nu l-am terminat inca si ma tin de el.Tb sa ai grija sa nu racesti la ovare e foarte important..numai bine
  •  
    • 7 mesaje
    30 Mar 2007, 09:54
    1 1
    10 zile inainte de ciclu vit E si A forte pupici
  •  
    • 68 mesaje
    30 Mar 2007, 11:10
    1 1
    multumesc mult pt. raspuns. eu am inceput luna asta cu extract de zmeur, dar voi completa si cu ce mi-ai spus tu. mersi inca o data!
  •  
    • 1 mesaje
    30 Mar 2007, 12:09
    0 0
    Buna!
    Si eu m-am cofruntat cu aceeasi problema acum un 1 an !Mi s-a depistat un chist de 4 cm diametru. Am urmat in paralel cu tratamentul medicamentos (anticonceptionale) recomandat de catre alt medic ginecolog (cel care mi-a depistat chistul ovarian era fixat cu interventia chirurgicala)unul naturist( dupa indelungi cercetari).Sincera sa fiu nu pot sa spun care a fost mai eficient deoarece iau in continuare anticonceptionale- Yasmine-dar cert este ca nu mai am nici o problema la nivel ginecologic din nici un punct de vedere.La toate controalele efectuate am iesit de nota 10!
    Daca doresti poti urma urmatorul tratament: Periodin (Walmark)cate o capsula zilnic. Este un produs excelent destinat in exclusivitate femeilor! In paralel prepara-ti un ceai din parti egale de:coada-soricelului ,cretisoara dragaica (sanziene),galbenele, urzica vie ,urzica moarta galbena sau alba,
    naprasnic (renumit pt tratarea adenofibromului uterin si mamar, chist ovarian (ovare polichistice).Bea din acest ceai 2-3 cani pe zi. De asemenea intern (intavaginal) fa spalaturi cu un produs foarte bun desi relativ nou pe piata (tot naturist) SEPTOMICON de la Laboratorele Medica(pachetul contine si irigator). Tratamentul dureaza 1 luna dupa care se face pauza 2 saptamani timp in care se merge la un control ginecologic amanuntit.
    Te asigur ca vei avea o surpriza cand ti se va comunica rezultatul!!!
    Pe langa aceste miraculoase efecte la nivel ginecologic vei constata si o imbunatatire considerabila a epidermei , parului si a unghiilor!
    Tratamentul poate fi reluat dupa cele 2 sapatamani (inca 1 luna) dupa care din nou pauza 2 saptamani si iarasi 1 luna tratament. Setul curelor nu trebuie sa depaseasca nr de 3 pe an.
    Multa sanatate si succes chiar daca la prima vedere suna cam complicat si mai greu de realizat! DAR NU IMPOSIBIL!