Cum reduc perioada de ciclu?
-
28 Mar 2007, 19:570 0Va rog daca stie careva vreo metoda prin care pot micsora perioada in care am ciclu sau macar sa mai scada fluxul?Multzumesc din suflet
-
28 Mar 2007, 20:42si eu stiam de vitamina K dar nici eu nu am incercat..oare sa intreb o farmacista?..mi-e cam rusine :">
-
28 Mar 2007, 21:04clorocalcin se pune in apa e lichid,la farmacie se gaseste si nu e scump
-
28 Mar 2007, 21:23nu va suparati,am si eu nelamuriri,ca orice adolescenta...nu de mult timp mi-am inceput viata sexuala,si de curand,nu mi-a mai venit menstruatia?e ceva normal sa intarzie mai ales ca am o viata sexuala?...durata intarzierii nu e lunga(aprox.2 sapt),dar ma ingrijoreaza...va rog sa ma ajutati cu sfaturi
-
28 Mar 2007, 22:13poate esti insarcinata...oricum regularitata ciclului nu are nimic cu viata sexuala. ce bine ar fi daca s-ar regla asa usor...
-
28 Mar 2007, 23:42Vicky..sa iti intarzie 2 saptamani e mult..dar la adolescente de obicei ciclul nu e regulat..dar daca tu stii ca te-ai protejat e ok...fa totusi un test daca nu te-ai protejat..si daca nu au trecut mai mult de 72 e ore de la contact..ca sa eviti o sarcina ia pilula de a2-a zi