Am pete pe fata...Help
-
27 Mar 2007, 13:390 0Buna tuturor! ma numesc georgiana si sunt din bacau. Ca orice adolescent am cosuri
( si in urma acestora mi-au ramas pete...ce as putea face ca aceste pete sa dispara??
in plus atat pe picioare cat si pe coapse am pielea foarte aspra, ce as putea sa fac?? -
27 Mar 2007, 13:58Daca ai fi fost in Bucuresti, ti-as fi spus sa mergi la Institutul Cantacuzino sa-ti faci o analiza la secretia cosurilor. Daca raman pete, este posibil sa fie o infectie cu ceva. Tot acolo , in urma analizelor, se poate face auto vaccin sau iti pot ei recomanda injectii ( subcutanate) cu anatoxina stafilococica.
Vezi daca ai putea sa faci aceleasi analize in Bacau sau undeva aproape de tine.
Ca alimentatie, renunta la dulciuri excesive, sucurile din comert, uleiul rafinat, margarina, faina alba. Trebuie sa reduci carnea si sa mananci FOARTE MULTE legume si fructe. Trebuie sa bei enorm de multa apa, ceai. Si iti mai trebuie rabdare .. daca schimbi alimentatia, iesi la soare, faci miscare in aer liber, rezultatele se vad cam in 3 saptamani.
Discuta cu medicul de familie si cere-i sa-ti faca o injectie cu vit D ( fiola de 600.000 de unitati). repeti injectia cam dupa 150 de zile ( de fapt mai tarziu, ca vine vara, deci mai faci injectia prin toamna). Vit D este principalul factor pentru producerea in organism a unor substante cu efect de antibiotice naturale ( cam asa se explica, in mare, imunitatea pe care o capeti la mare). In plus te fereste de multe alte lucruri aceasta ieftina vitamina.
Igiena pielii trebuie sa fie excelenta dar fara sa-ti distrugi pielea. Incearca sa te speli / stergi pe fata cu apa minerala
. Nu-ti pedepsi fata cu fond de ten si alte prostii pana nu rezoovi totul.
Si mai ales nu te amara cu petele. Vor trece cu timpul. Chiar daca se incapataneaza sa nu treaca, dupa ce iesi din perioada adolescentei, vei putea merge la micro-dermo-abraziune si se duc si pete si semnele de acnee. CAm scump trataemntul, dar merita.
O alta solutie este sa-ti gasesti un medic homeopat si sa te tii de tratament ca scaiul de oaie! Dureaza cam 3 luni .. dar e super! Basca stiu medicii homeopati ce sa-ti dea sa dispara si petele.