REMEDII CONTRA CADERII PARULUI

•  
    • 46 mesaje
    27 Mar 2007, 11:07
    0 0
    SALUT SUNT NOUA PE ACEST SAIT ASI DORI SA IMI DATI CITEVA REMEDII CONTRA CADERII PARULUI PENTRU CA IMI CADE SI NUSTIU CE SA MAI FAC .VA ROG AJUTATIMA CU SFATURI
  •  
    • 166 mesaje
    27 Mar 2007, 14:39
    0 0
    CHEL STOP gasesti la plafar e super bun
    si poti sa iti faci masti cu ulei de masline sau ricin, vitamina A, miere, zeama de lamaie
  •  
    • 366 mesaje
    27 Mar 2007, 15:52
    0 0
    salut,in primul rand ar trebui determinat faptul de cand iti cadeparul,o analiza *de calendar*daca nu ai avut in ultimul timp,vre-o raceala,probleme hormonale ,avitaminoza,stres mult,etc..caderea parului este din multe motive.sincer zis as putea sa caut dar ti-a mai fi de folos sa treci personal pr site:NATURAPLANT.RO,si la probleme cu par te orientezi de produsele existente ,poti citi recomandarile,uzualitate,tot.sa-ti alegi un complex de vitamine in tablete neaparat,si ceva lotiune capilara presupun chiar si sampon.iti amintesc produsele Favisan in care inca nu m-am inselat dar toate vor fi bune,poti doar orientativ daca ai sursa de cumparare,daca nu iti dechcizi cont,si produsele comandate le primesti intr-o saptamana colet postal ramburs.sanatate
  •  
    • 231 mesaje
    27 Mar 2007, 23:21
    0 0
    Sampon de la Refan,Aromatherapy, cu capsule de vitamina E si rosmarin in el, degreseaza si ajuta la regenerare, dar asta dupa vreo luna de folosire.In rest,DA, pot fi multe cauze:endocrine(tiroida),stres, alimentatie, carente de minerale, etc.Sanatate multa si incearca din ce iti spun evele, ca trebuie sa dea rezultate.
  •  
    • 2312 mesaje
    28 Mar 2007, 08:36
    0 0
    Depinde de cauzele caderii parului.Daca e de la vreo dieta hipocalorica iti recomand revalidul(pastile), nu-ti mai pica un fir..doar ca tre' sa iei 3 luni.(cam 70 ron pe luna)
    edit later: nu-ti mai pica un fir pe per tratamentulu..dupa aia nu stiu ca niciodata n-am luat 3 luni.