durere genunchi

•  
    • 345 mesaje
    27 Mar 2007, 10:40
    0 0
    buna evelor,

de o luna de zile am inceput sa am dureri in zona genunchiului, la inceput nu atat de intense.Apareau doar noaptea cand stateam cu el in aceiasi pozitie. Insa de o saptamana, daca cobor sau urc ceva, doare serios.
    Cunoasteti in bucuresti un doctor bun sau o clinica in care pot merge pentru niste investigatii? sau daca ati trecut prin asa ceva astept pareri.

merci
  •  
    • 125 mesaje
    27 Mar 2007, 12:02
    0 0
    Buna

Nu ai probleme cu reumatismul? Te intreb pt ca si eu am avut problema asta. La fel ca tine, la inceput durerile nu erau f intense, dar apoi ma durea din ce in ce mai des si mai tare. La mine mi se inroseau genunchii si ma mancau sa zic asa, acum depinde de fiecare organism in parte..Mi s-a intamplat o data sa mi se umfle genunchii, si sa ma doara f tare , dupa care, in decurs de mai putin de o ora, sa se mute durerea la incheieturile de la maini si de la degete.M-am speriat f tare atunci.Am facut investigatii si aveam , intr-adevar ASLO destul de mare. Am facut tratament si nu mai am pb . Cel putin in cazul meu cauza a fost reumatismul Eu zic sa iti faci cat mai repede investigatii si sa vezi daca nu cumva ai ASLO marit, dar cel mai bine este sa dai fugutza la un medic pt ca el stie cel mai bine

V-am pupat
  •  
    • 841 mesaje
    27 Mar 2007, 12:23
    0 0
    du-te la reumatolog ... durerea poate avea multe cauze si acolo isi va da seama exact ce ai. iti recomand spitalul cantacuzino pentru investigatii.