anxietatea ma doboara - ajutor

•  
    • 8 mesaje
    23 Sep 2003, 14:26
    0 0
    In urma unor probleme de familie care
    s-au adaugat unui stress continuu la serviciu am ajuns sa traiesc drama unor atacuri de panica si anxietate .
    Daca printre voi dragi eve , prietene si colege de forum , se afla cineva care a reusit sa invinga anxietatea si a redobandit bucuria de a trai astept cu incredere sfaturile sale .
    Cu multa prietenie ,

Daniela
  •  
    • 69 mesaje
    23 Sep 2003, 16:15
    0 0
    In urma unui accidet tragic in viata mea, am trait acelasi cosmar ca si tine...
    Pot sa zic ca a fost cel mai tagic episod al vietii mele - mi-era frica sa dorm singura in casa, aveam atacuri de panica, aveam cosmaruri si ma trezeam noaptea si trebuia sa vorbesc cu cineva ca nu ma linisteam!...nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut!...
    Si am inceput sa ma rog!
    Am fost si la un psiholog da eram prea traumatizata si nu puteam trece in starea de hipnoza - sa-mi stearga episodul asta din creier...
    Oricum, credinta in Dumnezeu, in mine si familia m-au ajutat sa trec peste asta - cel mai mult rugaciunea si credinta!
    Iti doresc sa fii puternica, pt ca poti trece peste asta - eu nu am mai avut atacuri de panica de vreo 6 luni
    Sunt alaturi de tine!
    Te pupic
  •  
    • 8 mesaje
    24 Sep 2003, 12:11
    0 0
    Draga mea Aurora , iti multumesc pentru raspuns si pentru sfaturile care sant atat de bine venite .
    As dori sa stii ca in toti acesti ani de temeri si dureri sufletesti cel mai puternic medicament si ajutor a fost credinta , rugaciunile si uneori participarea la sfintele slujbe de maslu sau de sarbatori religioase . Ma rog mereu si caut sa rezist , mai ales pentru fiul meu Mihai , pe care il cresc singura dupa ce acum 4 ani am ajuns la separare si divort de cel caruia i-am daruit atata dragoste si care nu a stiut sa raspunda decat prin egoism , duritate si cruzimea de a ne parasi pentru o persoana ( cum sant atatea , de altfel ) care intelege fericirea prin nefericirea altora .
    Tensiunile care au determinat anxietatea mea s-au rasfrant si la servici unde ostilitatea si rea-vointa sant " legile de baza " cu care sant privite cele care nu mai au sot .
    De aceea am cautat forumul Eva in care sa intalnesc suflete apropiate virtual si care sa inteleaga un suflet zbuciumat si greu incercat de viata .
    Iti multumesc si mi-ar placea sa corespondam , draga mea Aurora .
    Pe curand si cu sincera prietenie ,

Daniela
  •  
    • 360 mesaje
    24 Sep 2003, 13:16
    0 0
    Chiar daca iti pare greu, incearca sa iti gasesti acele ocupatii care sa iti umple inima si sufletul. O plimbare in parc cu copilul sau o caseta cu un film pentru copii pe care sa o vizionati stand in pat si manancad floricele, ca doi buni camarazi, poate o mica excusie daca iti permiti (vezi ca exista pelerinaje la diverse manastiri la un pret modic si cu acest prilej te bucuri si de mangaierea credintei), un buchet de flori pe care sa ti-l oferi singura si care sa-ti inveseleasca locuinta. Incearca sa zambesti atunci cand iti va fi greu si sa privesti tu cu compatimire pe cei rau-voitori de la servicu si sa te simti puternica pentru ca TU ai reusit sa depasesti o situatie care pe ei probabil i-ar dobori.
    Puterea sta in tine si numai tu poti sa te vindeci. Nu exista solutii miraculoase, dar timpul le rezolva pe toate! Fii tare!
  •  
    • 69 mesaje
    24 Sep 2003, 14:18
    0 0
    Ma bucur enorm ca randurile mele au reusit, macar pt o sec sa alunge durerea din sufletul tau!
    Sa stii ca increderea in tine si credinta in Dumnezeu te vor ajuta sa treci peste toate nenorocirile!Si cel care are mare nevoie de tine e fiul tau si pt el trebuie sa fii puternica!
    Daca vrei sa-ti povestesc mai multe despre mine scrie-mi pe adresa aurora222002@eva.ro si vei descoperi un suflet la fel de ranit ca si al tau!
    Te pup si-ti doresc o zi frumoasa si o viata senina alaturi de cineva care sa te merit!
  •  
    • 8 mesaje
    25 Sep 2003, 10:40
    0 0
    Draga mea bmg18 iti multumesc din inima pentru incurajari . Sant o luptatoare si desi pe moment sant down si sperantele mele de bine tind spre zero , am credinta ca voi reusi --- mai ales acum cand am descoperit noi prietene , atat de speciale si deosebite cum santeti voi dragile mele eve .
    O zi la superlativ ,plina de bucurii iti doreste

silver4ever ( Daniela)