E posibil sa fie cancer?
-
23 Sep 2003, 12:010 0Daca se intampla sa stranuti sau sa tusesti si sa expectorezi o picatura de sange la interval de o luna,e posibil sa fie cancer la plamani sau in alta parte?Anticonceptionalele pot face asa ceva?
De la ce poate fi picatura de sange?Eu fumez de 15 ani si cam un pachjet pe zi,am 30 de ani si ma gandesc cu groaza ca poate fi vorba de cancer la plamani.Poate ma ajutati cu vreun raspuns,ca sunt tare suparata.Va multumesc anticipat! -
23 Sep 2003, 12:28Iti multumesc!Nu ma pot duce la doctor,sunt in strainatate si fac tratament sa am un copil in vitro.Radiatiile raman mai mult timp in corp si cauzeaza.E posibil sa fie cancer,eu ultima radiografie am facut-o acum un an si jumatate si nu era nimic.Am facut atunci si egografie la gat si o gramada de analize.Am avut o data cateva firicele de sange si m-am dus sa vad daca nu cumva e ceva rau.Acum insa e putin mai mult sange,dar sunt si racita rau.
-
23 Sep 2003, 21:22Am fost la doctor, m-a consultat la plamani si mi-a zis ca la 30 de ani nu am cum sa am cancer la plamani chiar daca am fumat mult si excesiv.Nu imi poate face radiografie fiindca urmez tratament pentru un copil.Mi-a zis ca din stranut si din tuse fortata sau cand ai guturai, se poate sparge un vas de sange dupa gat sau dupa nas si de acolo ar fi picaturile de sange,cand si cand.Totusi nu sunt linistita asa.Poate ca mi-a prins bine sperietura asta,Doamne ajuta sa fie asa,fiindca de maine nu mai fumez.
-
24 Sep 2003, 12:57asta este cea mai buna decizie pe care ai luat-o. dar sa nu uiti dupa ce iti revii si sa te apuci iar de fumat.
gandeste-te si la copilasul tau cat de afectat va fi de tutunul pe care il inhalezi.
sanatate multa