Unde gasesc mastodinon?E urgent!
-
25 Mar 2007, 17:300 0Sunt din Brasov,am 30 ani si mi s-au gasit chisturi la ambii sani.Mi s-a dat un tratament cu mastodinon si nu il gasesc nicaieri! Poate ma ajutati si pe mine!
-
25 Mar 2007, 18:32Draga mea,
Din pacate acest produs este disponibil acum in doar 5 farmacii din lantul Sensiblu, din pacate nici una din Brasov.Ci doar in Alba iulia, Bucuresti, Galati, Targoviste si Timisoara.Pretul este 338.000 lei. -
25 Mar 2007, 19:27@CVA
In loc de tratament cu mastodinon, incearca sa ajungi la un homeopat bun. Tratamentul dureaza ( oricum este MUUULT mai ieftin decat cel alopat) dar trateaza cauza! rezolvi si alte probleme.
Eu am noduli pe ambii sani, am fost trimisa la oncologie de 3 ori. Si am fost si inconstienta .. nu te sfatuiesc sa faci ca mine .. dar am avut eu ideea fixa ca-s ok, doar sa fac ceva sa nu mearga mai departe problemele. Am fost la homeopatie ( in Buc), am inceput sa rezolv din probleme, tensiunea pe sani a disparut, nodulul de sub brat a dat ianpoi, ultima eco arata ca sunt mult mai bine fata de ultimele 3 eco. Si n-am mai capatat trimitere la onco