AJUTOR!! PROBLEME CU PARUL!

•  
    • 46 mesaje
    25 Mar 2007, 10:45
    0 0
    Buna, evelor!
    Eu am probleme f mari cu parul:mi se ingrasa extrem de repede( a doua sau a treia zi deja e "gata") si are un miros f ciudat...Asta de vreo 2 luni, asa brusc m-am trezit ca e ceva ciudat cu parul meu. Am fost la dermatolog si mi-a zis ca am sindrom seboreic.Acum folosesc tot felul de kestii si lotiuni,de sapt viitoare incep tratament cu zapada carbonica...Ideea e ca nu mai miroase ciudat...cel putin asa pare, dar de seboreea aia nu am scapat.
    Daca exista careva pe aici care a avut sau are astfel de probleme,o rog mult sa-mi dea un sfat, vreau sa am parul pe care il aveam acum cateva luni
  •  
    • 8403 mesaje
    25 Mar 2007, 10:59
    0 0
    e o schimbare hormonala.

cum e alimentatia ta?iei anticonceptionale?
  •  
    • 46 mesaje
    25 Mar 2007, 14:24
    0 0
    NU iau anticonceptionala si de 1 luna mi-am schimbat alimentatia, mananc f multe fructe , legume, peste.Poti, te rog, sa fii putin mai explicita cu schimbarea hormonala de care vorbeai??Ce kestii grave mi se vor intampla?
  •  
    • 8403 mesaje
    25 Mar 2007, 14:30
    0 0
    deci am avut dreptate cu schimbarea hormonala...

au loc acum secretii diferite de hormoni in organismul tau fata de cele pe care le aveai inainte.as putea spune ca are loc si o detoxifiere masiva-de aici, exacerbarea simptomelor gen sebuum in exces.daca mai ai putina rabdare si treci si pe niste ceaiuri detoxifiante-gasesti la Fares-ceaiuri foarte bune, eventual ceaiuri de dragaica( sanziene)si sunatoare, ai sa vezi ca totul se amelioreaza.

toata detoxifierea aceasta o faci cu multe ceaiuri si apa.daca vei continua in acelasi ritm,si daca adaugi si putin sport, vei fi una dintre norocoasele care au un organism sanatos.

succes mult!

ps-ce a determinat schimbarea alimentatiei?
  •  
    • 46 mesaje
    25 Mar 2007, 14:47
    0 0
    Multumesc ff mult pt mesaj!Schimbarea alimentatiei am facut-o cu ocazia vizitei la dermatolog(pt problema mea cu parul), doctorita mi-a spus ca trebuie sa mananc mai multe ciorbe, legume, fructe...eu am 24 ani, pana acum nu am avut astfel de probleme...Sa stii ca imi pun semne de intrebare,mi-ai spus ca are loc o detoxifiere masiva, cam de 2 luni am inceput sa beau ceai verde regulat si tot de atunci parca a aparut si probl cu parul, oare exista vreo legatura?Crezi ca anticonceptionalele m-ar ajuta in vreun fel?Inca o data iti multumesc!
  •  
    • 366 mesaje
    25 Mar 2007, 21:31
    0 0
    nu cred ca ceaiul verde ar avea efect eu de 1 an consum si nu am avut schimbari parul meu fiind intotdeauna gras.este un sampon f.bun DR.SOLEIL-sampon antiseboreic,la final sa-ti clatesti parul cu apa cu otet.samponul este pt.uz frecvent.
  •  
    • 366 mesaje
    25 Mar 2007, 22:57
    0 0
    Scuzaa-ma samponul este de firma FAVISAN
  •  
    • 46 mesaje
    26 Mar 2007, 12:26
    0 0
    Multumesc, evelor! Am inceput sa folosesc un sampon de la Vichy, Dercos ii spune si trebuie sa ma incarc cu multa rabdare.In plus, alimentatia este cea mai importanta.
  •  
    • 92 mesaje
    26 Mar 2007, 18:52
    0 0
    @psychogirl

Sa incerci sa observi daca ai cojite pe pielea capului. Si nu ma refer la matreata ( coji mici), ci sa te uiti daca apar coji mai mari.

O alta intrebare: ai zone de roseata, iritate pe sprancene sau la tample / ceafa ? Aceste zone produc si cojite pe suprafata lor.

Ai cumva vreo infectie la unghie ?
  •  
    • 46 mesaje
    1 Apr 2007, 20:38
    0 0
    Draga mea, nu e vb de acea boala care se numeste psoriazis, nici gand!Ce spun eu si ce inteleg unii....n-am nimik la unghii si nici coji in cap!!!!Efectiv mi se ingrasa parul!Dar, datorita tehnologiei moderne, am inceput sa fiu ca inainte!Cat de panicoase mai sunt unele pe aici....
  •  
    • 46 mesaje
    1 Apr 2007, 20:41
    0 0
    Scuze, nu am vrut a fiu rea, tu poate doar doreai sa ma ajuti...dar nu am astfel de probleme!Ms oricum
  •  
    • 92 mesaje
    2 Apr 2007, 15:34
    0 0
    @psychogirl

Intrebarile mele nu aveau legatura cu psoriazisul. Ci mai degraba sa inteleg in ce faza esti. Stiu pentru ca si eu am trecut prin asa ceva. Dar eu mi-am rezolvat problemele definitiv.

Asta-i tot! Si da, ai fost rea
    Bafta sa-ti rezolvi si tu problemele.
  •  
    • 46 mesaje
    4 Apr 2007, 18:12
    0 0
    Mi-am cerut scuze, stiu ca am fost rea, dar zilele trecute nu-mi mai suportam parul si eram nervoasa pe toata lumea...
    Tu ce ai avut si ce metode ai folosit?Mie doar mi se ingrasa fff repede...si folosesc acum sampon revalid...bine, eu am si un stafilococ auriu si doctorita a zis ca el e cauza.
    Ms de rsp!
    Pupici
  •  
    • 4 mesaje
    12 Apr 2007, 11:42
    0 0
    nu fi rea incerca doar sa te ajute.. oricum te inteleg k si eu sunt cam in aceeasi situatie.. poate nu la fel de grav dar deranjant oricum.. problema mea este ca.. unele sampoane imi ingrasa parul extrem de mult.. iar cele care nu-l ingrasa ma umplu de matreata..deci prefer sa mi se ingrase si sal spal mai des.. la 2 zile kiar..mai rau este k am si parul destul de rar si se observa
  •  
    • 144 mesaje
    12 Apr 2007, 12:30
    0 0
    Simptomele de care spui tu(miros neplacut,par gras...)par a indica un inceput de dermatita seboreica(daca ma insel,imi cer scuze de pe acum).Spun asta pentru ca si eu ma confrunt cu aceasta boala oribila.Parul meu nu mai este ce a fost odata:se ingrasa f repede,cade,s-a subtiat firul de par si cand se murdareste f tare,fac si matreata.Am vazut ca ai spus ca te speli cu vichy,eu ti-as recomanda sa renunti la el pt ca il ingrasa si mai tare(vb din experienta mea si a mamei mele).In schimb altul bun,nu-ti pot recomanda,din pacate,pt ca se pare ca nici unul nu poate regla secretia glandelor sebacee.Eu momentan,folosesc sabalul de la ducray pt par gras,dar dupa 3 spalari,nu vad nici o ameliorare,a doua zi de la spalare,e deja gras.Cineva pomenea de samponul antiseboreic de la favisan.Mie mi-a facut mai mult rau decat bine pt ca imi provoca mancarimi insuportabile.Desi parul gras este inestetic,eu inca mai sper sa treaca de la sine(o fi si din cauza varstei-21)pt ca se pare orice produs as incerca,ieftin sau scump,rezultatele au fost aceleasi-dezamagire si bani aruncati pe fereastra.Si da,am fost si la dermatologi,3 la numar si toti au dat tratamente diferite,insa nici unul nu m-a ajutat.Nici clatirile cu ceaiuri astringente,otet,masti naturiste,vitamine,solutii,sampoane,nimic!!!
  •  
    • 46 mesaje
    12 Apr 2007, 21:11
    0 0
    Mersi, fetelor ca ma intelegeti si pt sfaturi!
    Rroxy, te inteleg perfect, la mine insa nu cade in limitele normale, cateva fire pe zi.Ma duc la tratament cu zapada carbonica...prima data dupa tratament a fost perfect...3 zile era ca si proaspat spalat!!Dar acum....e nasol...a doua zi...imi luceste de gras ce e
    Folosesc sampon Revalid, e f bun, nu cade parul de la el, chiar il fortifica, sunt multumita pe tema asta, dar problema cu ingrasatul e la fel...cel de la vichy mi-a facut bine, dar doctorita a zis sa folosesc 1 luna revalidul, incearca-l si tu, mai ales ca spuneai ca iti cade parul. Eu am 24 ani, posibil sa se faca ceva schimbari cu organismul meu, alte guri spun ca poate e o infectie ...si am depistat un stafilococ pe care l-am tratat...si tot degeaba
    Dermatita seboreica nu e in nici un caz, stiu si doctorii ce stiu, aia se manifesta altfel.Eu am un sindrom seboreic...o sa merg in continuare la tratament....desi tare sunt curioasa ce a folosit fata care s-a suparat pe mine, de i-a trecut definitiv.
    Va pup!
  •  
    • 46 mesaje
    12 Apr 2007, 21:14
    0 0
    ORICUM TOATE PROBLEMELE AU INCEOPUT DE CAND AM FOLOSIT SAMPON PT PAR DREPT....INAINTE DE ASTA NU AM AVUT ABSOLUT NIMIK!EU SUNT CONVINSA CA ASTA E CAUZA.SI NU FOLOSITI SUNSILK, BLEACS....DAR NAH...ACUMA DEPINDE CE CUTIE NIMERITI
  •  
    • 144 mesaje
    13 Apr 2007, 19:15
    0 0
    Ai dreptate in legatura cu sampoanele sunsilk-sunt catastrofa.Din fericire,n-am constatat asta pe propriul par,dar toate prietenele si cunostintele mi-au zis sa ma feresc de ele ca au avut numai de patimit din aceasta cauza.
  •  
    • 46 mesaje
    9 Mai 2007, 15:29
    0 0
    ....si urmeaza acum partea cea mai proasta: seboreea s-a transformat in mancarimi groaznice si descuamari...e super nasol, se pare ca dermatoloaga mea e cam "pe langa"...nu m-a ajutat decat 10%....ce sa ma fac????/Se mai confrunta cineva cu asta sau stie ceva??
  •  
    • 46 mesaje
    10 Mai 2007, 09:40
    0 0
    Chiar nu e nimeni aici care poate sa-mi dea un sfat?