AJUTOR!! PROBLEME CU PARUL!
-
0 0Buna, evelor!
Eu am probleme f mari cu parul:mi se ingrasa extrem de repede( a doua sau a treia zi deja e "gata") si are un miros f ciudat...Asta de vreo 2 luni, asa brusc m-am trezit ca e ceva ciudat cu parul meu. Am fost la dermatolog si mi-a zis ca am sindrom seboreic.Acum folosesc tot felul de kestii si lotiuni,de sapt viitoare incep tratament cu zapada carbonica...Ideea e ca nu mai miroase ciudat...cel putin asa pare, dar de seboreea aia nu am scapat.
Daca exista careva pe aici care a avut sau are astfel de probleme,o rog mult sa-mi dea un sfat, vreau sa am parul pe care il aveam acum cateva luni
-
deci am avut dreptate cu schimbarea hormonala...
au loc acum secretii diferite de hormoni in organismul tau fata de cele pe care le aveai inainte.as putea spune ca are loc si o detoxifiere masiva-de aici, exacerbarea simptomelor gen sebuum in exces.daca mai ai putina rabdare si treci si pe niste ceaiuri detoxifiante-gasesti la Fares-ceaiuri foarte bune, eventual ceaiuri de dragaica( sanziene)si sunatoare, ai sa vezi ca totul se amelioreaza.
toata detoxifierea aceasta o faci cu multe ceaiuri si apa.daca vei continua in acelasi ritm,si daca adaugi si putin sport, vei fi una dintre norocoasele care au un organism sanatos.
succes mult!
ps-ce a determinat schimbarea alimentatiei? -
Multumesc ff mult pt mesaj!Schimbarea alimentatiei am facut-o cu ocazia vizitei la dermatolog(pt problema mea cu parul), doctorita mi-a spus ca trebuie sa mananc mai multe ciorbe, legume, fructe...eu am 24 ani, pana acum nu am avut astfel de probleme...Sa stii ca imi pun semne de intrebare,mi-ai spus ca are loc o detoxifiere masiva, cam de 2 luni am inceput sa beau ceai verde regulat si tot de atunci parca a aparut si probl cu parul, oare exista vreo legatura?Crezi ca anticonceptionalele m-ar ajuta in vreun fel?Inca o data iti multumesc!
-
@psychogirl
Sa incerci sa observi daca ai cojite pe pielea capului. Si nu ma refer la matreata ( coji mici), ci sa te uiti daca apar coji mai mari.
O alta intrebare: ai zone de roseata, iritate pe sprancene sau la tample / ceafa ? Aceste zone produc si cojite pe suprafata lor.
Ai cumva vreo infectie la unghie ? -
Mi-am cerut scuze, stiu ca am fost rea, dar zilele trecute nu-mi mai suportam parul si eram nervoasa pe toata lumea...

Tu ce ai avut si ce metode ai folosit?Mie doar mi se ingrasa fff repede...si folosesc acum sampon revalid...bine, eu am si un stafilococ auriu si doctorita a zis ca el e cauza.
Ms de rsp!
Pupici -
nu fi rea
incerca doar sa te ajute.. oricum te inteleg k si eu sunt cam in aceeasi situatie.. poate nu la fel de grav dar deranjant oricum.. problema mea este ca.. unele sampoane imi ingrasa parul extrem de mult.. iar cele care nu-l ingrasa ma umplu de matreata..deci prefer sa mi se ingrase si sal spal mai des.. la 2 zile kiar..mai rau este k am si parul destul de rar si se observa
-
Simptomele de care spui tu(miros neplacut,par gras...)par a indica un inceput de dermatita seboreica(daca ma insel,imi cer scuze de pe acum).Spun asta pentru ca si eu ma confrunt cu aceasta boala oribila.Parul meu nu mai este ce a fost odata:se ingrasa f repede,cade,s-a subtiat firul de par si cand se murdareste f tare,fac si matreata.Am vazut ca ai spus ca te speli cu vichy,eu ti-as recomanda sa renunti la el pt ca il ingrasa si mai tare(vb din experienta mea si a mamei mele).In schimb altul bun,nu-ti pot recomanda,din pacate,pt ca se pare ca nici unul nu poate regla secretia glandelor sebacee.Eu momentan,folosesc sabalul de la ducray pt par gras,dar dupa 3 spalari,nu vad nici o ameliorare,a doua zi de la spalare,e deja gras.Cineva pomenea de samponul antiseboreic de la favisan.Mie mi-a facut mai mult rau decat bine pt ca imi provoca mancarimi insuportabile.Desi parul gras este inestetic,eu inca mai sper sa treaca de la sine(o fi si din cauza varstei-21)pt ca se pare orice produs as incerca,ieftin sau scump,rezultatele au fost aceleasi-dezamagire si bani aruncati pe fereastra.Si da,am fost si la dermatologi,3 la numar si toti au dat tratamente diferite,insa nici unul nu m-a ajutat.Nici clatirile cu ceaiuri astringente,otet,masti naturiste,vitamine,solutii,sampoane,nimic!!!
-
Mersi, fetelor ca ma intelegeti si pt sfaturi!
Rroxy, te inteleg perfect, la mine insa nu cade in limitele normale, cateva fire pe zi.Ma duc la tratament cu zapada carbonica...prima data dupa tratament a fost perfect...3 zile era ca si proaspat spalat!!Dar acum....e nasol...a doua zi...imi luceste de gras ce e
Folosesc sampon Revalid, e f bun, nu cade parul de la el, chiar il fortifica, sunt multumita pe tema asta, dar problema cu ingrasatul e la fel...cel de la vichy mi-a facut bine, dar doctorita a zis sa folosesc 1 luna revalidul, incearca-l si tu, mai ales ca spuneai ca iti cade parul. Eu am 24 ani, posibil sa se faca ceva schimbari cu organismul meu, alte guri spun ca poate e o infectie ...si am depistat un stafilococ pe care l-am tratat...si tot degeaba
Dermatita seboreica nu e in nici un caz, stiu si doctorii ce stiu, aia se manifesta altfel.Eu am un sindrom seboreic...o sa merg in continuare la tratament....desi tare sunt curioasa ce a folosit fata care s-a suparat pe mine, de i-a trecut definitiv.
Va pup!