help!!
-
0 0fetelor am si eu o intrebare.am laut 2 ani de zile anticonceptinale.pot sa raman insarcinata in prima luna de la intreruperea lor?am auzit ca nu esti fertila imediat dupa ca ai intrerupt medicamentatia.
-
desi ai luat 2 ani de zile POTI SA RAMAI DUPA CE LE INTREPUPI...da,chiar din prima luna...eu am aflat asta din experienta unei prietene,care tot asa,lua anticonceptionale...singura diferenta e ca ea nu le-a intrerupt,ci a luat unele expirate(fara sa-si dea seama,bineinteles)--deci,nu si-au mai facut efectul,ca si cum nu le-ar fi luat.. si,da,a ramas insarcinata...insa a intrerupt sarcina din cauza ca dr i-a zis ca nu este una normala,ca este o sarcina cu probleme din cauza ca a ramas insarcinata asa repede dupa ce a luat anticonceptionale...si ea a preferat sa renunte la sarcina decat sa nasca un copil cu probleme
ai grija !!! mergi repede la dr...bafta! -
va multumesc pentru mesaje.am luat apropae 2 ani jumatate,dar le-am intrerupt din cauza unor probleme(nu de sanatate)care au aparut in viata mea.nu am avut multe contacte sexulale ,deoarece logodnicul meu si-a schimabt serviciul si doar in week-end e acasa.si ne-am portejat cu prezervativ,dar s-a intamplat si fara,(desi a ejaculat afara)si de asta mi-e frica.oricum pun in calcul si o dereglare,deoarece a fost o luna f grea pentru mine pe plan personal si stresanta,am fost si forte racita,am pierdut in greutate,am oprit si administrarea lor....si eu am avut si dismenoree inainte sa iau anticonceptionanlele.oricum o sa iau un test azi sa vad ce imi iese

va pup