vis oriibiil

•  
    • 195 mesaje
    24 Mar 2007, 19:45
    0 0
    o sa postez aici ceva legat de sanatatea...mentala...de ceva timp,fff des tot visez apa extrem de adanca si fff tulbure care ma sperie.in fiecare vis stiu ca o sa mor si nu fac nimic sa ma salvez din contra, ma resemnez cu ideea si imi astept sfarsitul apoi ma trezesc brusc.visez nuuumai apa mare cum ar fii baraje(gen vidraru, mai mari)oceane...ape imenseee infinite.am visat odata ca vine un val peste noi toti si este sfarsitul lumii.si imi ami9ntesc ca vedeam suprafete apei din interor si lumea cum se duce spre fundul apei moarta deja.eu imi asteptam sfarsitul in timp ce ma uitam la razele soarelui cum patrundeau prin uriasa apa care ne-a omorat pe toti.si nu innotam spre suprafata ma resemnasem ca mor.ce inseamna?ma bantuie visele acestea.
  •  
    • 306 mesaje
    24 Mar 2007, 21:33
    0 0
    eu de exemplu cand sunt f stresata sau suparata visez urat, daca simti ca apa e calda nu e bine te imbolnavesti, poate tu si familia ta acum aveti ceva greutati de aici si valul peste familia ta dar valul trece si se rezolva pana la urma, eu sunt zodie de apa poate si de aceia in visele mele apa e f prezenta.
    faptul ca nu faci nimic in vis sa te salvezi e si din cauza ca poate asa se intampla in realitate lasi la voia intamplari.
  •  
    • 9835 mesaje
    25 Mar 2007, 14:19
    0 0
    iaca, am si eu un cosmar asemanator care mi se repeta din cand in cand, de foarte multi ani: vine valul mare si rade tot de pe fatza pamantului. si eu fug si tot fug, si valul vine si tot vine (fara sa ma ajunga, totusi, niciodata).

dar macar eu stiu de ce visez asta: la 17 ani, la mare, m-a doborat un val, m-a bagat la fundul apei si am fost prinsa de un curent puternic. am avut noroc un tanar sportiv m-a vazut in momentul in care am fost inghitita de val si a venit dupa mine sa ma scoata (nu stiu daca un om obisnuit ar fi reusit).

lovely_angel, daca nu ti s-a intamplat ceva asemanator si nici daca imaginile cu tsunami-ul din thailanda nu te-au speriat pana intr-acolo incat sa iti produca astfel de cosmaruri, probabil ca valurile mari si apa din cosmarurile tale sunt un simbol al problemelor pe care le vezi peste tot in viata de zi cu zi si care iti creeaza o anumita stare de anxietate.
    daca e asa, atunci ceea ca ai de facut pentru ca aceste cosmaruri sa nu mai apara este sa iti asumi in mod constient o atitudine de luptatoare care nu se abandoneaza in fata dificultatilor care apar in mod inevitabil de-a lungul vietii.
  •  
    • 11 mesaje
    28 Mar 2007, 10:02
    0 0
    visul tau cred ca inseamna ca te ateapta o grea incercare , o cumpana, din care o sa iesi cu bine , nu cred ca razele soarelui pot insemna ceva rau.
    si eu visez destul de mult si de multe ori pot sa prevestesc ce se intampla , sa fac anumite legaturi intre ce visez si realitate,serios.
    ca sa nu mai visez toate bazaconiile citesc seara inainte de culcare rugaciuni speciale pentru asa ceva , le gasiti in cartile de rugaciuni, la mine chiar merge, nu stiu daca e autosugestie sau altceva.
  •  
    • 231 mesaje
    28 Mar 2007, 10:21
    0 0
    Nu este autosugestie, este chiar ajutor de la Dumnezeu, care ne protejeaza in timpul somnului si tot timpul,de fapt, numai prin rugaciune putem tine departe tot ceea ce este urat, inclusiv visele...
  •  
    • 3 mesaje
    29 Mar 2007, 14:23
    0 0
    eu stiu ca apa multa si tulbure in vis inseamna proasta functionare a ficatului.odihneste te mai mult,maninca regim si ia niste LIV 52.in mod normal ar trebui sa te ajute.daca nu, ar fi bine sa faci niste analize! dar eu cred ca LIV 52 te va ajuta
  •  
    • 2386 mesaje
    29 Mar 2007, 20:46
    0 0
    Eu stiam ca apa inseamna griji.