histerorafie

•  
    • 114 mesaje
    24 Mar 2007, 19:27
    0 0
    ajutor!
    Fetele, cineva stie sa ma ajute?Am nascut acum cativa ani si de atunci nu am mai ramas gravida, in conditiile in care inainte ramaneam una doua.Am tot fost pe la doctori si toata lumea zice ca e ok.Nu e nici un motiv.Azi , vazand vremea de afara m-am apucat sa fac ordine in hartii si am gasit fisa de externare de la maternitate in care scria ceva de histerorafie intr-un strat cu fire separate de nylon.Am uitat sa va zic ca am facut cezariana.Intrebarea mea e :E posibil sa imi fi legat trompele fara sa ma intrebe pe mine. ma gandesc ca termenul seamana cu histerectomie care se face la barbati ca sa nu mai faca copii.Pe google n-am gasit nimik.Va rog, daca e cineva care stie raspundeti-mi si mie ca sa si angajez un avocat pana luni.Dau medicul in judecata, ce ziceti?
    Pupici!
  •  
    • 2825 mesaje
    24 Mar 2007, 19:41
    0 0
    Histerectomie=indepartarea pe cale chirurgicala a uterului....(la barbati??)

,,histerorafie'' nu exista in dictionarul medical, descifreaza mai bine termenul
  •  
    • 114 mesaje
    24 Mar 2007, 20:18
    0 0
    Asa scrie, pe bune!Si ai dreptate cu faza cu histerectomia!Scuze de incultura!Si stii ce mai scrie ca am iesit din maternit. cu stafilococul epidermidis pe col.Ce naiba e asta?Si de ce nu mi-a zis nimeni nimic atunci?Ca am lasat o groaza de bani.Dar sa stii ca asa scrie ca e scrisul citet.Exista vreun mod in care pot depista daca mi le-a legat?Si exista vreun mod sa le dezleg?Cred ca nu, fiindca am citit postat de un medic de planning familial ca e ireversibila metoda.Please mai intrebati si pe altii.Multumesc mult pentru raspuns