sunt insarcinata?
-
24 Mar 2007, 12:540 0ciclul meu a intarziat de o luna, perioada in care am facut 5 teste de sarcina, si toate au iesit negative. Exista posibilitatea ca testul de sarcina sa dea un rezultat gresit datorita posibilitatii ca am chisti ovarieni sau sarcina extra-uterina?
m-am dus la doctor si mi-a facut test de sarcina, dupa care m-a trimis la ginecolog si am primit programare pe 12 iunie, si nu pot sa astept pana atunci. ce sa fac? -
24 Mar 2007, 19:09Nu este sarcina, nici extrauterina daca 5 teste ti-au iesit negative, probabil ovarele nu-si fac treaba si este o dereglare hormonala, ca si mie imi vine la 50 de zile din cauza asta.Am inteles ca si la extrauterina iese testul pozitiv, chiar daca a doua linie e mai slab evidentiata, asa ca stai linistita si mergi la un medic bun.Ti-au facut ecografie sa vada ce grosime are endometrul???Pe la 11-12mm ar trebui sa-ti vina, daca nu, iti vor da duphaston, dar tot medicul trebuie sa hotarasca.Sanatate multa!!!
-
24 Mar 2007, 19:17La extrauterina poate sa iasa si negativ, dar si pozitiv! Nu e o regula.
Semne de extrauterina ai?(oboseala, greta, varsaturi, sangerari)
Nu cred sa fie asta, oricum.
Sanatate! -
24 Mar 2007, 20:07nu esti insarcinata.
e dereglare hormonala.
mergi la alt doctor,unul foarte bun. -
24 Mar 2007, 22:35Se poate intampla sa nu-ti mai vina ciclu cate o luna..sau mai multe..si cand tii cure drastice.(am patit-o o data)