urgent! secretie si dureri de ovare!

•  
    • 6 mesaje
    24 Mar 2007, 10:57
    0 0
    nu stiu de ce imi ignorati apelul pt ajutorul care l cer?am o secretie f urata si o durere groaznik de ovare.am nevoie urgent de sfatul vostru.am nevoie de un medik bun...dak stie cineva pls help
  •  
    • 247 mesaje
    24 Mar 2007, 11:11
    0 0
    Poti lua Flamexin,(e antiimflamator) De dr ce sa spun? Nu ne-ai scris de unde esti!
    Multa sanatate!
  •  
    • 231 mesaje
    24 Mar 2007, 19:23
    0 0
    Ce inseamna secretie???Te patezi, ce culoare, cantitate, cum a fost menstruatia???Te intreb pt. ca am avut o sarcina extrauterina si mi-a venit aproximativ normal, la 2 saptamani au aparut ceva pete maronii si intr-o saptamana s-a rupt trompa.Oricum,fa un test de sarcina si mergi la medic daca mai ai si dureri, ca poate fi si o anexita!!!Numai el poate stabili.Sanatate multa!!!
  •  
    • 114 mesaje
    24 Mar 2007, 19:35
    0 0
    buna, karamella!
    ce sa iti spun?am avut si eu durerri groaznice de credeam eu ca ovare, dar am fost la prof. dr. si nu mi-au dat nici un raspuns, decat ca poate am facut aderente de la operatii sau de la chisturile pe ovare.Eu zic sa nu iei medicamente recomandate pe net, chiar daca intentiile sunt bune.Cat despre medici le dai o groaza de bani si pleci tot nelamurit.Si crede-ma ca am fost in ultimul an la o groaza de medici de la anonimi la celebritati si toti sunt niste idioti care te trateaza jalnic, pe banda, nici nu ai timp sa le explici.Mai ales cand mergi prima data la unul nou se presupune ca ar trebui sa stie cat mai multe despre antecedentele tale medicale, dar ei nu au timp.Trebuie sa-ti ia doar banii si mai repede ca sunt multe la usa.Iti doresc succes dar mergi totusi la un dr.Care?Si eu am intrebat pe forum si mi-au raspuns doar 2 eve.Nu mai e solidaritatea de altadata nici aici!Pupici!
  •  
    • 366 mesaje
    25 Mar 2007, 21:36
    0 0
    cu ovarele nu e de joaca.iti dai seama ca e lucruserios si din cate ai scris nu prea imi dau seama nici eu,si nu stiu de unde esti.ar trebui sa mergi la medicul de familie daca ai,sa-ti recomande un ginecolog daca nu cunosti si sa-ti dea un bilet de trimitere.nu ezita!
  •  
    • 3 mesaje
    29 Mar 2007, 14:50
    0 0
    daca secretia si a schimbat mirosul normal, inseamna ca este o infectie.stiu asta de la o d-na dr. ginecolog, din timpul cind avortul era ilegal.mi-a spus ca noi femeile trebuie sa mirosim iar la prima modificare trebuie sa mergem la doctor.oricum un antibiotic nu ti ar strica. nu sta asa,se poate agrava.sanatate!
  •  
    • 2386 mesaje
    29 Mar 2007, 17:01
    1 0
    Si ce inseamna miros normal pt voi?
  •  
    • 133 mesaje
    29 Mar 2007, 17:27
    0 0
    buna
    Si ce mai stai ? fugi la doctor ca numai cu sfaturi nu ai sa te faci bine
    Dr bun gasesti in general la clinici pariculare , iti recomand Medsana , Medlife .....
    Sanatate
  •  
    • 7 mesaje
    29 Mar 2007, 19:55
    0 0
    Dak secretia are miros urat poate fi o BTS... MERGI LA DOCTOR NU MAI STA..ITI POT RECOMANDA D-RUL MEU NU E SCUMP SI TE ASCULTA SI E FOARTE CALM..Blvd. Ion Mihalache nr. 106 et1. Dr. Nicolae Dan Georgian..analiza secretiei costa 150 mii nu se merita sa stai asa..succes
  •  
    • 6 mesaje
    2 Apr 2007, 12:49
    1 0
    pai fetelor...am crezut k imi ignorati si de data asta mes si nu am mai intrat prea des pe forum...hai sa va spun in detaliu ce am ...am facut antibiofgrama si mi a iesit ureaplasma urealiticum .am fost la un cab particular la o doc care lucreaza la maternitatea giulesti,la dr adriana simonesku,ea mi a dat azitromicin 3 zile cate 2 past pe zi,dar nu a trecut,apoi mi a dat un tratament mai lung cu doxiciclina ,canesten ,si nizoral,dar tot nu a trecut.si da fetelor sunt din bucuresti..durerea de ovare inca e groaznik,mai ales acum zilele astea cand trebuie sa mi vina ciclu am simtit ca innebunesc.vreau un medik bun,care sa ma scape de ureaplasma asta nenorocita si de durerea de ovare.va multumesc din suflet
  •  
    • 6 mesaje
    2 Apr 2007, 12:54
    0 0
    doctorita a zis k e o metroanexita,dar de ce nu imi trece?si de ce nu a trecut si infcetia ,pt k din antibiograma a iesit k e sensibil la doxociclina,deci trebuia sa treaca...dak puteti sa mi dati si un nr de tel de la doctori pe care mi i recomandati ar fi f bine.multumesc mult .
  •  
    • 247 mesaje
    2 Apr 2007, 18:39
    0 0
    prof.dr. Marinescu-Bucuresti (nu mai stiu pe unde lucreaza, e f bun si el)
    prof.dr. Florin Stamatian- clinica Stanca- Cluj
  •  
    • 231 mesaje
    3 Apr 2007, 09:39
    0 1
    Prof.Marinescu, cabinet particular in Zorileanu 44,avea program luni si joi, de la 16-19,dar suna pt. programare la tel.2243127.