policlinica MI ?

•  
    • 1552 mesaje
    23 Mar 2007, 15:48
    0 0
    stiti unde se afla policlinica ministerului de interne? cea din bucuresti
  •  
    • 4487 mesaje
    23 Mar 2007, 19:40
    0 0
    Da. Este la Izvor. Unde este benzinaria Petrom, un pic mai sus este policlinica. Pe malul Dambovitei. Este chiar pe colt.
  •  
    • 1552 mesaje
    23 Mar 2007, 19:56
    0 0
    dupa petrom cum mergi spre eroilor?merci de raspuns .cautasem pe net si nu gasisem adresa.
  •  
    • 4487 mesaje
    23 Mar 2007, 20:30
    0 0
    Nu catre Eroilor. In partea cealalta. Inspre Universitatii, sa spun asa. Oricum, de la metrou Izvor, daca mergi cu metroul, ia-o tot inainte pe malul Dambovitei si cand ajungi la Petrom, in fata ta pe colt este policlinica. Este chiar la intersectie. Pe o parte se circula cu masina, pe partea cealalta este restrictonata circulatia, deoarece merg numai masinile care apartin de M.A.I.
    Sper ca ai inteles. daca nu...spune-mi si mai incerc. ok? pupici.
  •  
    • 1552 mesaje
    23 Mar 2007, 20:35
    0 0
    stiu unde e petromul daca e in fata lui e imposibil sa nu vad.sti cumva daca au locuri de parcare?ca mergem cu masina cunosti vreun dr pe acolo?
  •  
    • 4487 mesaje
    23 Mar 2007, 21:01
    0 0
    Din pacate, sa spun asa, nu cunosc nici un doctor pe acolo. Cu toate ca acolo ar trebui sa-mi fac analizele si nu numai. Dar mie nu-mi place acolo. Nu cunosc pe nimeni. Asa ca prefer sa ma duc la Spitalul Militar, ca acolo cunosc mai multi.
    Iar cu parcarea...cam naspa. Nu stiu daca vei reusi sa gasesti vreun loc. dar...poate ai noroc. Daca nu, las-o cat mai aproape si apoi o luati pe jos.