Bulimie
-
21 Sep 2003, 14:510 0mai e cineva cu probleme de bulimie, poate reusim sa ne ajutam! la mine e destul de grav, o am de 6 ani, acum o controlez cit de cit, dar imi afecteaza enorm viata, relatiile cu prietenii si relatiile sociale...
-
22 Sep 2003, 10:45bulimia, bulimie, cu vomitat dupa mancat si tot tacamul????
daca da, fato, vino-ti in fire! normal ca te afecteaza, si iti afecteaza si relatiile, daca nu e un lucru normal!!!
toate suntem nemultumite de cate ceva in legatura cu felul cum aratam, dar de aici si pana la boala...pt ca asta e o boala...
si poate toate problemele sunt numai in capsorul ala al tau derutat...poate nici nu esti grasa...si te chinui degeaba...
si mie imi place sa mananc mult si numai ce ingrasa, si apoi uneori imi pare rau ca am mancat pana nu am mai putut (si inca), dar de aici si pana la a varsa totul afara ca sa slabesc e cale lunga...imi pare rau daca ti se pare ca sunt dura, dar cineva trebuie sa te trezeasca la realitate! du-te la un psihiatru, pt ca nu esti in regula! serios.
un pas este faptul ca recunosti ca ai ceva.fa-l si pe al doilea si revino-ti. nu imi imaginez daca e greu sau nu, dar pt sanatate, facem orice, nu???
numai bine. -
3 Oct 2003, 10:36Si eu sufar de bulimie.Din pacate eu te intrec.De 9 ani tot trag din cauza asta.Nici nu vreau sa ma gandesc cate mi s-au intamplat de cand m-am imbolnavit.Viata mea a devenit un cosmar.Crede-ma ca nici macar nu mi-a mai ramas speranta ca imi voi reveni vreodata.Daca vrei sa vorbim pe tema asta,trimite-mi mesaj privat.