ce credeti ca am?

•  
    • 95 mesaje
    23 Mar 2007, 10:06
    0 0
    stiu k e o intrebare stupida si planuiesc sa merg cat mai repede la stomatolog dar ma puteti ajuta cu o lamurire?in fiecare dimineata cand ma scol ultima masea de sus, partea dreapta ma doare..daca incerc sa imi apropii dintii, maseaua aia ma face sa urlu de durere..nu pot nici sa mananc.si in cateva minute trece.precizez ca langa ea a inceput sa mi creasca maseaua de minte-cred ca aia e.o fi carie?asa se manifesta?cum arata un dinte cariat?ma scuzati de intrebarile stupide, dar chiar ma intereseaza..nu am mai fost la stomatolog de ani buni..rusine mie, stiu
  •  
    • 1005 mesaje
    23 Mar 2007, 12:05
    0 0
    Probabil te doare din cauza maselei de minte care creste acolo si forteaza spatiul acela ingust ... fiind si asa in spate este greu de vazut ; ia o oglinjoara care mareste , bag-o in gura si apoi uita-te in oglinda din baie sa vezi daca se observa sau nu vreo carie sau vreo iritatie a gingiilor
    Apoi du-te la dentist !
    Cariile sunt niste pete negre sau maro pe dinti
  •  
    • 306 mesaje
    23 Mar 2007, 12:07
    0 0
    du te la dentist pt ca s-ar putea cu timpul maseaua de minte sa impinga celalat si sa l strambe
  •  
    • 95 mesaje
    23 Mar 2007, 17:41
    0 0
    sunteti super fetelor..mai am o intrebare..pe o masea de jos am niste "firicele" negre care nu ies oricat as da cu periuta..sunt carii?
  •  
    610
    • 490 mesaje
    23 Mar 2007, 19:14
    0 0
    da sunt carii