scolioza
-
22 Mar 2007, 20:000 0Buna!!!!
Ma numesc Cristina,pe data de 10.09.2007 ma operez de scolioza la Sp.Foisor-Dr.Ursu.
Va rog, vreau pareri in ceea ce priveste D-l. Dr. si interventia.
Va multumesc!Pupici. -
22 Mar 2007, 20:11Iris si eu sufar de scolioza, dar am facut fizioterapie,ceva sport si masaj.
E asa grav la tine, incat medicii ti-au indicat operatia? -
23 Mar 2007, 13:49Draga is_is, ma intereseaza si pe mine subiectul, unde faci tu gimnastica, fizioterapie si masaj? eu nu am gasit decat neseriosi si problema se agraveaza. Te rog mult sa mi spui. Merci
-
23 Mar 2007, 14:37Spiroiu, eu sunt din Constanta si am facut fizioterapia in Techirghiol.
Acolo am facut si gimnastica medicala, si am invatat cateva miscari pe care le mai fac si acasa.
Eu m-am simtit mai bine dupa fizioterapie (in sensul ca nu mai am asa dureri), dar astea trebuie sa le faci o data pe an. Eu nu le-am mai facut de vreo 2 ani, si iar am dureri in anumite perioade.
In schimb cu masajul, si eu am dat peste mai multi neseriosi care spuneau ca imi indreapata coloana, dar...
Si eu caut un osteopat sau o persoana care stie sa lucreze f. bine pe coloana, pt. ca am auzit ca se poate indrepta daca nu e f.f.curbata. -
15 Mai 2007, 15:59Buna!medic ortoped ,chirurg FOARTE BUN care opereaza scolioze e dr BURNEI GHEORGHE de la spitalul BUDIMEX din BUCURESTI.Am fetita operata din 2004 si e bine mersi!!!!
-
15 Mai 2007, 15:59Buna!medic ortoped ,chirurg FOARTE BUN care opereaza scolioze e dr BURNEI GHEORGHE de la spitalul BUDIMEX din BUCURESTI.Am fetita operata din 2004 si e bine mersi!!!!
-
15 Mai 2007, 20:44prof. dr. Dinu Antonescu, cel mai bun ortoped din tara si un om de milioane.
Acum cativa ani, lucra la Foisorul de Foc.
Il recomand cu toata caldura.