tratament pentru hepatita c
-
22 Mar 2007, 18:370 0Buna tuturor! Cunoasteti pe cineva care are sau a avut hepatita c? Cum e tratamentul, daca tine mult, daca e dureros, daca te vindeci de tot? M-ar interesa cat mai multe informatii, ideal din experienta directa a celor care stiu despre aceasta boala. Va multumesc mult!
-
22 Mar 2007, 19:58Libra imi pare rau daca esti bolnava
; matusa mea are hepatita C si recent a descoperit si bunica ca are o hepatita C mai veche .Din ce stiu eu este ca poti sa traiesti bine merci cu ea foarte multi ani si fara sa stii ca o ai si fara sa ai nevoie de un tratament special
In general tratamentul consta in a lua suplimente pentru ficat de genul Essentiale Forte (asta ia bunica ) , a te feri de alcool , a avea grija sa mananci mai dietetic pentru a proteja ficatul .
Matusa face injectii cu interferon o data pe luna , despre interferon gasesti informatii mai multe pe net ; uite un link
http://www.jurnalul.ro/articol_193/interferonul_ataca_virusurile.html
Din cate am inteles eu hepatita C nu se vindeca , adica traiesti cu ea , dar nu distrugi virusul ala nenorocit
Iti doresc multa sanatate ! -
22 Mar 2007, 23:29Nu, nu am eu. Ma interesau insa informatii pentru ca stiu pe cineva care a aflat de putin timp ca are si ar avea nevoie de sustinere, ca nu e atat de grav pe cat isi imagineaza acum. si voiam sa ii dau link catre acest topic, dar vad ca nici asa simplu nu e.