ciroza

•  
    • 518 mesaje
    22 Mar 2007, 16:24
    0 1
    bunica mea are ciroza in stadiu foarte avansat. i s-a descoperit acum cateva zile. a avut ani in sir hepatita c.vreau sa o ajut dar nu stiu cum. i-am luat de la plafar ceai hepatic 2 si ceai de armurariu in speranta ca poate o ajuta. ce are voie sa manance si ce nu? e foarte extinsa ciroza, am inteles ca aproape de plamani. ce pot face pt ea? va rog mult, dati-mi sfaturi.
  •  
    • 98 mesaje
    22 Mar 2007, 16:28
    0 0
    Avand in vedere varsta si stadiul bolii cel mai bine ar fi sa consultati un medic homeopat. Cunosc caz de ciroza in ultimul stadiu, caruia i s-a mai dat o luna de trait, si de atunci dupa trat homeopat a trecut aproape un an si este bine, nu vindecat total dar mult mai bine. Si cel mai bun regim este sa nu manance carne deloc, fasole, ceapa, usturoi, etc. Dar mai bine mergeti la medic homeopat. Sanatate multa
  •  
    • 518 mesaje
    22 Mar 2007, 16:35
    0 0
    o sa merg. chiar medicul de familie este si medic homeopat. problema este ca din punct de vedere emotional este foarte sensibila si nu i-am spus ce are. i-am zis ca s-a agravat hepatita si ca trebuie sa tina regim. vrea doar sa traiasca sa ma vada mireasa (in toamna). ajutati-ma sa o pot ajuta. poate ca experienta vostra imi va face mai bine decat un medic homeopat. ce poate sa manance efectiv?
  •  
    • 98 mesaje
    22 Mar 2007, 16:42
    0 0
    Imi pare rau ca nu pot sa-ti spun exact ce fel de alimente, deoarece fiecare caz este unic si exista o schema de alimentatie pt. fiecare. Insa daca discutati cu medicul poate nu ii spuneti ce are concret, si sa ii spuneti ca ii da tratament pt hepatita. Insa ce stiu cu siguranta este ca, carnea este contraindicata. Curaj si mergeti deindata la medic, nu o sa va para rau.
  •  
    • 518 mesaje
    22 Mar 2007, 19:41
    0 0
    multumesc oricum pt sfaturi. asta o sa fac. de carne stiam ca nu are voie.
  •  
    • 215 mesaje
    22 Mar 2007, 22:11
    0 0
    din ce localitate esti? poate te pot ajuta cu un tratament complex, natural, cu efecte f bune in aceasta hepatita, dar si pt ciroza. Cauta-ma pe locweb@flash.ro. SANATATE bunicii!!!
  •  
    • 231 mesaje
    22 Mar 2007, 23:48
    0 0
    Pnik, regim alimentar bazat pe salate, fructe, fara carne sau carne alba slaba, de pui, peste.Stiu ca salata de papadie este un foarte bun detoxifiant sau incearca produse naturiste asa cum iti spuneau fetele, dar ce-l mai mare ajutor il poti da prin rugaciune, ca numai Dumnezeu face minuni si cum isi doreste mult sa te vada mireasa, poate Dumnezeu va ingadui ca bunica sa fie bine, asa ca sfanta impartasanie si spovedania si rugaciunea sunt primele de mareeee ajutor!!!Doamne ajuta!!!
  •  
    • 518 mesaje
    23 Mar 2007, 16:53
    0 0
    sunt din constanta. si eu cred in puterea plantelor. sper sa faca o minune. ce mi+ai lasat tu acolo este o adresa de mail, nu? o sa incerc sa iau legatura cu tine. multumesc mult.
  •  
    • 518 mesaje
    23 Mar 2007, 16:55
    0 0
    ok, salate si fructe, dar am inteles ca nu toate fructele si legumele sunt permise.
  •  
    • 16 mesaje
    23 Mar 2007, 21:08
    0 0
    Sotul meu a avut ciroza si am reusit sa stagnam ciroza cu 2 medicamente din plante INDIENE.Ele se numesc NEEM -e un puternic detoxifiant-caci orice tratament trebuie sa inceapa pe un teritoriu curatit si Livo-smilin-pt af. hepatice.Firma se numeste PENTAVOX si le gasesti in plafare.sunt recomandate de un medic de la sp militar bucuresti.BAFTA SI INCEARCA_LE SUNT FFFFFFFFOARTE BUNE.
  •  
    • 518 mesaje
    24 Mar 2007, 14:03
    0 0
    o sa le caut prin plafare. mai stii cat costa?
  •  
    • 16 mesaje
    24 Mar 2007, 19:54
    0 0
    NEEM CAM 150 000 si Livosmilin tot cam asa au cate 30 de capsule ia tratamentul cel putin o luna.O sa vezi ca totul va fi bine!multa sanatate bunicii si ai incredere in D-zeu!in cazul sotului meu dupa un tratament de 3 luni medicul ia spus ca ciroza a stagnat si sa nu le mai ia!BAFTA MULTA sunt sigura ca vor da rezultate si in cazul tau
  •  
    • 122 mesaje
    5 Apr 2007, 19:58
    0 0
    xx