vase sparte la nivelul ochiului
-
18 Sep 2003, 15:193 0cine imi poate spune care ar putea fi cauza spargerii vaselor de sange la nivelul ochiului.
-
18 Sep 2003, 15:33te referi la vinisoarele acelea rosii care mai apar pe albul ochiului?
-
19 Sep 2003, 07:04Daca ochiul este inrosit, iritat (cu acele vase sparte la nivelul ochiului) si daca te mananca ar putea fi o conjunctivita provocata de farduri. Si eu am patit de multe ori si am ajuns la doctor din aceasta cauza. Numai doctoul il poate da un tratament iar tot ce poti tu sa faci este sa incerci sa-ti dai seama ce produs te-a iritat si sa-l arunci. Dar atentie daca folosesti mai multe farduri de ochi (rimel, tus, etc.) - ar putea fi infectate toate deoarece le-ai folosit pe ochiul afectat.
Calculatorul poate provoca de asemenea iritarea ochilor - si e recomandat ca la 2 ore sa faci pauza 1/2 ora. Cel mai indicat este un monitor low radiation sau daca nu macar un ecran protector. Iar pentru ochi- picaturi Visine sau Optrex.
Dar, sincer, o vizita la doctor este cea mai indicata pentru ca nu e de glumit cand e vorba de ochi. Multa sanatate! -
19 Sep 2003, 09:11intra pe frumusete si pe primele pagini e un subiect "ochi inrositi". ai acolo destule informatii despre conjunctivita si despre simpla oboseala a ochilor.