analize inainte de sarcina

•  
    • 99 mesaje
    20 Mar 2007, 15:00
    0 0
    Am primit o lista lunga de analize de la doctorita mea pe care sa le fac inainte de sarcina. Vreau sa raman insarcinata si vreau sa ma asigur ca sunt sanatoasa. Problema e ca analizele astea din profilul Torch (toxoplasmozele, CMV, Herpes simplex, rubella, Brucella, listeria, ricketsii) sunt destul de scumpe.

Si-a facut cineva in ultima vreme undeva mai ieftin??? Eu m-am interesat la Medlife, la Medicover, si ajung la 5 milioane cu ele
  •  
    • 96 mesaje
    20 Mar 2007, 15:21
    0 0
    buna!
    eu am 13 saptamani de sarcina si am facut analizele de care spui si tu dupa ce am aflat ca-s insarcinata. Cat de pret.... ai dreptate, tot pe acolo am ajuns si eu deocamdata (cu prima serie de analize din trim.I de sarcina). E cam scump, dar cand e vorba de sanatatea mea si a puiului meu nu ma mai gandesc la bani deloc.
  •  
    • 99 mesaje
    20 Mar 2007, 15:26
    0 0
    Si eu de-asta vreau sa le fac inainte. Mai bine sa stiu din timp ce am. Daca sunt sanatoasa tun, e foarte bine

Deci nu are rost sa mai caut ca preturile sunt peste tot aceleasi, nu?

Sanatate multa!
  •  
    • 96 mesaje
    20 Mar 2007, 15:34
    0 0
    Si eu am tot cautat saptamanile astea diverse centre medicale si tarifele pe care le practica la analize. Eu zic ca e mai bine sa le faci chiar si pe bani. De la medicul de familie poti lua trimitere si sa faci gratuit unele analize, dar nu le poti face pe toate gratuit. Asta e problema.