colon iritabil...ma puteti ajuta?

•  
    • 40 mesaje
    19 Mar 2007, 19:17
    0 0
    dupa nastere am ramas cu aceasta pacoste...colon iritabil.uneori am dureri f mari.as vrea sa urmez niste tratamente naturiste dar nu stiu ce anume.ma poate ajuta cineva cu un sfat?va multumesc
  •  
    • 3528 mesaje
    19 Mar 2007, 19:31
    0 1
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 40 mesaje
    19 Mar 2007, 19:34
    0 0
    mersi dar eu de obicei nu sunt stresata doar putin obosita din cauza piticului.si ti-am sp mi-a aparut dupa nastere.ai idee ce tratament as putea urma pt ca m-am saturat de durerea care o am si in plus sunt si f constipata.nu doresc nimanui
  •  
    • 40 mesaje
    19 Mar 2007, 19:35
    0 0
    oricum , multumesc
  •  
    • 3528 mesaje
    19 Mar 2007, 19:36
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 218 mesaje
    19 Mar 2007, 19:41
    0 0
    ia de la farmacie naturista produse cu enzime digestive,ulei de peste(omega 3),samanta de in(sau produse cu in in compozitie)si bea 1,5-2 l lichid zilnic.daca se intampla sa gasesti produse cu acidofilus la farmacie e bine-din pacate stiu ca numai o firma il are si se da numai prin distribuitori-caci foarte bun.
  •  
    • 40 mesaje
    19 Mar 2007, 19:51
    1 0
    multumesc tare mult, dar ai idee cam care e denumirea lor farmaceutica?
    ma refer la produsele cu enzime si cele cu acidofilus
  •  
    • 218 mesaje
    19 Mar 2007, 20:04
    0 0
    ti-as raspunde cu drag,dar denumirea comerciala nu cunosc decat la firma cu care lucrez.crede-ma ca daca as incerca sa cunosc tot ce e pe piata in materie de medicamente sau suplimente naturiste ar fi o anarhie in capul meu si as merge din esec in esec.am scris numai produse naturiste pentru acestea sunt cele mai bune,organismul retine numai ce-i trebuie iar excesul se elimina(deci nu exista risc).mergi la naturisti si acolo ti se vor spune produsele.daca nu reusesti sa gasesti acidofilus,scrie-mi pe mihosh28@yahoo.it si te voi trimite la farmacia noastra din Bucuresti.
  •  
    • 40 mesaje
    19 Mar 2007, 21:35
    0 0
    iti multumesc foarte frumos, o sa caut si daca nu gasesc o sa te contactez prin adresa ta de email. o seara frumoasa
  •  
    • 136 mesaje
    20 Mar 2007, 09:37
    0 0
    Salut!cum adica ai ramas cu asa ceva dupa nastere?ai facut cezariana?daca ai episoade de constipatie,incearca multe fibre,iaurturi,ia si ceva pe baza naturista-gasesti la magazinele specializate,mananca miere,cereale,lapte!sanatate!
  •  
    • 306 mesaje
    20 Mar 2007, 12:04
    0 0
    eu zic ca e si de la stres daca s-a declansat sa fie iritabil doar dupa nastere, pe net scrie f mult despre remedii impotriva constipatiei apa 2l si miscare neaparat si alimentatie adecvata
  •  
    • 34 mesaje
    20 Mar 2007, 13:30
    0 0
    Capsulele cu acidophillus le gasesti la Cali Vita. Cred ca poti sa faci comanda si pe net. Eu am luat pt. reechilibrarea florei intestinale dupa multe antibiotice si sincera sa fiu nu mi s-au parut senzationale. Dar poti sa incerci, cine stie, poate depinde de organism. Sanatate
  •  
    • 533 mesaje
    20 Mar 2007, 14:22
    0 0
    astfel de capsule gasesti si in plafar,nu mai stiu cum se numesc dar era 1 cutie cu 40 capsule la 23 ron, de la promedica parca...oricum spune-i vinzatoarei ca doresti pt.flora intestinala.
  •  
    • 155 mesaje
    20 Mar 2007, 15:33
    0 0
    Si eu sufar de colon iritabil si fac de 2 ani tratament. Inainte de fiacre masa iau un Motilium si dupa masa un Gastrofait.
    Seara inainte de culcare un Omez.
    Daca uit cumva de cele pt mese si sunt ok, nu-i problema, cel mai important este Omez-ul. E f bun.
  •  
    • 40 mesaje
    20 Mar 2007, 17:15
    0 0
    inainte de a ramane insarcinata nu aveam problema asta , dar dupa a inceput.si cand merg la toaleta am niste dureri insuportabile uneori din cauza constipatieie si a durerilor de burta.e tare ciudat iar daca mananc lapte e si mai rau pt ca laptele e un aliment acid si imi provoaca asa o macinare prin stomac
  •  
    • 40 mesaje
    20 Mar 2007, 17:16
    0 0
    va multumesc f mult pt sfaturi tuturora
  •  
    • 83 mesaje
    21 Mar 2007, 01:40
    0 0
    acidophillus se gaseste si in produsul Biotics capsule, este indicat pt normalizarea florei intestinale si reglarea tranzitului digestiv.
  •  
    • 98 mesaje
    21 Mar 2007, 10:47
    0 0
    Draga ai fost la medic si in urma controlului ti s-a pus acest diagnostic? Te intreb pt. ca si eu timp de aproape 2 ani de zile am crezut ca am colon iritabil, si am incercat diverse tratamente, inclusiv acidophilus de la calivita, si vreau sa-ti spun ca mai rau mi-a facut, mi-a agravat simptomele. Pana la urma am ajuns la medic gastroenterolog, am facut colonoscopie, si mi s-a pus diagnosticul corect. Daca nu ai fost la medic, te sfatuiesc sa mergi pt. ca e mult mai bine. Iar colonoscopia nu a fost dureroasa deloc. Si nu lua eceste suplimente fara consult, pt. ca repet mie mi-au facut mai mult rau. Sanatate
  •  
    • 4 mesaje
    21 Mar 2007, 15:26
    0 0
    buna
  •  
    • 4 mesaje
    21 Mar 2007, 15:30
    0 0
    Ma interesat si pe mine problema asta si am gasit un produs numit LEPICOL, am dat comanda la farmacia Help Net ca nu au pe stoc.Azi merg dupa el. Cauta pe google denumirea produsului si vezi ce scrie, iti da mai multe explicatii. Dupa ce il testez o sa va spun daca a avut efect.