colon iritabil...ma puteti ajuta?
-
0 0dupa nastere am ramas cu aceasta pacoste...colon iritabil.uneori am dureri f mari.as vrea sa urmez niste tratamente naturiste dar nu stiu ce anume.ma poate ajuta cineva cu un sfat?va multumesc
-
ia de la farmacie naturista produse cu enzime digestive,ulei de peste(omega 3),samanta de in(sau produse cu in in compozitie)si bea 1,5-2 l lichid zilnic.daca se intampla sa gasesti produse cu acidofilus la farmacie e bine-din pacate stiu ca numai o firma il are si se da numai prin distribuitori-caci foarte bun.
-
ti-as raspunde cu drag,dar denumirea comerciala nu cunosc decat la firma cu care lucrez.crede-ma ca daca as incerca sa cunosc tot ce e pe piata in materie de medicamente sau suplimente naturiste ar fi o anarhie in capul meu si as merge din esec in esec.am scris numai produse naturiste pentru acestea sunt cele mai bune,organismul retine numai ce-i trebuie iar excesul se elimina(deci nu exista risc).mergi la naturisti si acolo ti se vor spune produsele.daca nu reusesti sa gasesti acidofilus,scrie-mi pe mihosh28@yahoo.it si te voi trimite la farmacia noastra din Bucuresti.
-
inainte de a ramane insarcinata nu aveam problema asta , dar dupa a inceput.si cand merg la toaleta am niste dureri insuportabile uneori din cauza constipatieie si a durerilor de burta.e tare ciudat iar daca mananc lapte e si mai rau pt ca laptele e un aliment acid si imi provoaca asa o macinare prin stomac
-
Draga ai fost la medic si in urma controlului ti s-a pus acest diagnostic? Te intreb pt. ca si eu timp de aproape 2 ani de zile am crezut ca am colon iritabil, si am incercat diverse tratamente, inclusiv acidophilus de la calivita, si vreau sa-ti spun ca mai rau mi-a facut, mi-a agravat simptomele. Pana la urma am ajuns la medic gastroenterolog, am facut colonoscopie, si mi s-a pus diagnosticul corect. Daca nu ai fost la medic, te sfatuiesc sa mergi pt. ca e mult mai bine. Iar colonoscopia nu a fost dureroasa deloc. Si nu lua eceste suplimente fara consult, pt. ca repet mie mi-au facut mai mult rau. Sanatate