menstruatie neregulata
-
19 Mar 2007, 14:230 0buna! dintotdeauna am avut ciclul neregulat, dar acum nu mi-a mai venit de la mijlocul lui octombrie. am fost la ginecolog si am facut o ecografie; mi-a dat sa iau duphaston 5 zile (2 pe zi, dimineata si seara) si in prima zi de sangerare sa incep sa iau anticonceptioanle. problema mea este ca am terminat de luat duphaston-ul acum 11 zile si inca nu mi-a venit ciclul si nici n-am avut vreo sangerare. ce sa fac? sa mai astept ca poate imi vine sau sa ma duc din nou la doctor? cine a mai luat duphaston la cate zile dupa ce a terminat de luat pastilele i-a venit?
merci mult pt raspunsuri -
19 Mar 2007, 16:16schimba medicul...daca tot n-a avut rezultat tratamentul lui, cred ca nu este prea bun...
-
19 Mar 2007, 23:08Daaa, duphastonul este un progesteron natural si ar trebui sa se instaleze menstruatia dupa el, dar fiind vorba de o perioada asa mare de timp, din octombrie sunt aproape 6 luni,s-ar putea sa fie nevoie de alte doze???Oricum trebuie mers la medic si daca e nevoie mers si la endocrinolog, cu teste hormonale si alte investigatii.Sanatate si ne mai tii la curent!!!Cat a fost endometrul la ecograf, ca daca era peste 10-12mm, ar trebui sa-ti vina??!!!
-
20 Mar 2007, 09:52merci de raspunsuri!
nu stiu cat a fost endometrul, era prima oara cd am facut ecografie si din cate mi-a zis doctorul in timp ce facea ecografia nu am retinut f multe... oricum ca o concluzie ca ecografie, mi-a zis ca la cum se vedeau ovarele la ecografie nu aveam vreo sansa sa-mi vina prea curand!
din cate am auzit si la alte persoane care au luat duphaston, trebuia sa-mi vina in cateva zile dupa ce le-am terminat. cred ca o sa-mi fac o programare la alt doctor!