urgenta!!! rog ajutor

•  
    • 21 mesaje
    19 Mar 2007, 10:17
    0 0
    de ieri mi a aparut o scurgere maronie...la inceput foarte putin, pt ca mai tarziu sa curga mai mult si din ce in ce mai mult...are o culoarea maronie...nu seama cu menstruatia, dar e parca un sange mai inchis, nici eu nu stiu...oricum menstruatia treb sa mi vina abia pe 2 aprilie...ce ar putea fi? folosesc anticonceptionale karissa si in ultimele zile am fost un pic cam neglijenta, intr o zi am uitat sa le iau, alte zile le am luat la ore diferite...desi nu cred k ele ar fi cauza...sa fie vorba despre o boala cu transmitere sexuala pe care sa o fi contactat? sambata am avut un contact sexual si mi e teama sa nu mi se traga de aici...va rog ajutor...multumesc anticipat
  •  
    • 354 mesaje
    19 Mar 2007, 10:30
    0 0
    Stai linistita,cred ca e vorba de spooting.
  •  
    • 21 mesaje
    19 Mar 2007, 10:35
    0 0
    stiu ca sangerarile intermenstruale din cauza anticonceptionalelor apar cam in primele luni..eu nu am avut astfel de probleme...a 5 a luna cand folosesc...cum sa mi explic ca aceste scurgeri mi au aparut la o zi dupa contact, sau chiar mai putin? in plus nu este chiar sange e ceva foarte ciudat si sunt destul de speriata
  •  
    • 40 mesaje
    19 Mar 2007, 19:11
    0 0
    si eu am avut ceva asemanator, si ce te sfatuiesc e sa iti faci bai cu bicarbonat(o lg de bicarbonat la 500ml apa), dar nu bai fierbinti ci caldute,pui apa intr-un vas si stai cu fundul acolo vreo 30 min.fa asta zilnic macar o sapt.stiu ca e cam greu dar pe mine m-a ajutat.mai poti fol crema de galbenele pt zona respectiva.sper sa te ajute
  •  
    • 21 mesaje
    19 Mar 2007, 19:59
    0 0
    ms mult, dar stii cumva care este cauza aparitiei acestei secretii??