cum scapam de celulita
-
0 0Cum facem sa scapam de celulita? Oare numai masajul ne pote ajuta?
dati-mi si mie un sfat, dar ceva care sa mearga intr-adevar -
Draga radu_ramona, iti ofer cu caldura produse naturiste pe care le-am folosit si eu si care au dat rezultate mult mai mult decat cele asteptate (tablete pentru a ataca celulita din interior si 2 creme, una inainte de dus, cealalta dupa dus care ataca celulita din exterior, la nivelul pielii). Pentru a le procura scrie-mi pe adresa tacheswana@hotmail.com
-
CRED CA AM INCERCAT APROAPE TOATE CREMELE ANTICELULITA,STAU ACSA CU COPIII SI NU FAC MISCARE APROAPE DELOC, CRED CA AST E MOTIVUL PRINCIPAL AL APARITIEI CELULITEI.
DINRTE CREMELE DIN FARMACII CEA CARE A DAT RANDAMENT CEL MAI MULT A FOST CEA DE LA VICHI SI ASTA FARA PREA MULT MASAJ,DAR E CAM SCUMPA COMPARATIV CU GRAMAJUL.
EU CRED CA PRIN MASAJ SE SCAPA DE CELULITA , IN VARA TRECUTA AM FACUT INTENSIV VREO 3 LUNI SI AU FOST REZULTATE INCREDIBILE, AM FACUT CU UN GEL TERMIC PROFESIONAL PE CARE IL GASITI IN SALOANELE DE COSMETICA, E A GRAMAJ MULT MAI MARE.
DACA TI CAT DE CAT SI CURA SIGUR SUNT REZULTATE. -
o sa imi iau atunci peria daca spui ca e buna. intr-adevar cred ca masajul este cheia. dar eu am o problema. imi apar (cred ca in urma masajului, care nu este dur, va asigur)niste vinisoare rosii. mi-e frica sa mai fac masaj. si cremele au efect, dar trebuie folosite regulat si timp indelungat. sportul nu stiu in ce masura ajuta, caci eu merg enorm de mult pe jos, si asta ar insemna sa nu am celulita.
-
Cum sa inlaturi celulita?
Problema o constituie faptul ca nu intotdeauna dietele riguroase, masajul si exercitiul fizic sunt o solutie in acest caz. Este necesara inlaturarea factorilor, care contribuie la dezvoltarea celulitei. Celulita nu este doar o problema estetica. Celulita este un avertisment: trebuie sa imbunatatesti modul de viata, alimentatie, sa te hranesti echilibrat si sa faci mai multa miscare.
Aparitia celulitei demonstreaza o disfunctie a schimbului de substante in corp. Este semnul exterior al unor dereglarilor metabolice. Pentru indepartarea celulitei este necesara o actiune complexa asupra organismului. Trebuie sa se imbunatateasca circulatia sanguina in tesuturile adipoase, sa se activeze schimbul de substante, sa se elimine reziduurile, sa se accelereze eliminarea celulelor grase si sa se intareasca musculatura.
Incepe din interior.
Nu uita sa bei cel putin 1,5 litri de apa curata potabila pe zi. Trebuie sa reduci consumul de cafea, alcool si mai ales bauturile acidulate. Nicotina inrautateste circulatia sanguina si, respectiv, schimbul de substante la nivel celular, ceea ce creeaza un fond favorabil pentru dezvoltarea celulitei. Trebuie sa inlaturi mediul stresant, sau daca nu este posibil, trebuie sa consumi suplimenti de nutritie pentru o alimentatie echilibrata. Asigura-ti un aport de proteine din peste, nuci, alune neprajite, seminte, fasole, linte.
Nu este corect sa renunti definitiv la grasimi. Unele tipuri de grasimi sunt benefice. De exemplu uleiurile vegetale neprajite ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, iar acizii grasi din untura de peste ajuta la descompunerea grasimilor „rele”. Grasimea animala reprezinta grasimi saturate si este grasime „rea”, contribuind la formarea celulitei si cresterea colesterolemiei. Evita sa maninci carne grasa de porc. Inlatura pielita si grasimea de pe carnea de pui. Nu consuma mezeluri, pateu. Consuma cat mai multe fructe si legume proaspete. Scade consumul de glucide rafinate, mai ales zahar.
Este necesara folosirea cremelor speciale anticelulitice, care imbunatatesc circulatia sangelui. -
Si eu am crema de la Avon - Cellusculpt.Mi s-a parut ca nu are efect, dar eu nici nu ma dau in fiecare zi ca sunt comoda. Acum 2 ani in vara am facut 8 sedinte de masaj anticelulitic cu ulei de masline si peria de la Oriflame si rezultatele au fost uimitoare. Dar acum mi-a aparut din nou. Voi merge la masaj pt. ca nu pot sa-mi fac singura masaj, asta este.
-
eu am mers mai usor cu cremele, de fapt mi-am preparat o lotiune de capul meu ( aceeasi lotiune cu care ma dadeam in sarcina si nu am avity vergeturi desi m-am ingrasat 30 kg in sarcina).
Ai primit sfaturi super ok ref alimentatie si consum de apa.
DAR .. am mers la electrostimulare, sedinte zilnice ( nu mergeam la nici o sala, job sedentar .. calculatorul 8-9 ore pe zi). Dupa prima serie de 10 sedinte am pierdut cativa centimetri, dupa a dooua serie semana totul cu un fel de lifting
Acum .. dupa 4 ani, ma reporgramez la electro ca m-am lenevit infiorator, m-am dumirit ca o serie de probleme le aveam din motive hormonale, lucrez la ele. Dar tot am de gand sa fac 20 de sedinte de electro si vreo 12 de termosudatie
Merge la marele fix