Despre bronzul la solar

•  
    • 82 mesaje
    17 Mar 2007, 11:22
    1 0
    Mai intai am inceput cateva sedinte la un solar mai slab pentru ca apoi sa merg la un altul mai puternic si ce sa patesc azi am mers 15 minute iar seara devenisem rosie ca racul fiert si ma ustura pielea foarte rau.In continuare arat de parca am fost la mare pentru prima oara.Ce stiti despre bronzul la solar si mai ales care sunt contraindicatiile?
  •  
    • 1308 mesaje
    17 Mar 2007, 12:46
    0 0
    si eu am fost la solar anu asta - prima data.Am avut un abonament de 30 minute.La inceput am mers 3 minute, apoi cate 6 minute, nu mi s-a recomndat sa stau cate 9 minute.Sunt satena.Nu m-am colorat foarte mult, dar nu am avut arsuri, pt ca nu am exagerat cu expunerea.
    Riscurile pe care le ai la solar sunt aceleasi cu cele pe care le-ai avea la mare daca ai sta prea mult la soare...

Da-te cu o crema hidratanta...
  •  
    • 3158 mesaje
    17 Mar 2007, 15:16
    0 0
    e cea mai mare porcarie.De ce credeti ca toate vedetele gen Madonna,scrlet johansson,chr aguilera,gwen stefani,gwyneth palthrow,etc) sunt albe si se feresc de soare?
    E alegerea voastra,eu doar va avertizez.Eu am fost fanatica cu solarul,mergeam aproape zilnic,apoi din doua in doua zile,stateam si 25 minute!!!nu-mi vine sa cred cum de am putut face asta!
    Bineinteles ca acum sun plina de alunite si regret enorrrrm!acum imi caut creme cu factor de protectie cat mai mare!
  •  
    • 97 mesaje
    17 Mar 2007, 18:51
    0 0
    25 minute!!!!!!! Stiu ca maxim poti sta 12 minute intr-o sedinta nu mai mult.
  •  
    • 1308 mesaje
    17 Mar 2007, 21:49
    0 0
    exagerat de mult 25 minute!
    asa stiam si eu, ca 12 min e maxim...si se merge minim din doua in doua zile!
  •  
    • 231 mesaje
    19 Mar 2007, 09:59
    0 0
    Scuze ca sunt sadica, dar forma cea mai agresiva de cancer este cel de piele, asa ca alegerea este a voastra, in conditiile in care toata lumea se fereste si de razele solare prea puternice...???!!!