tratament impotriva caderii parului

•  
    • 2 mesaje
    16 Mar 2007, 11:10
    0 0
    imi cade foarte tare parul,am incercat diverse tratamente, dar nu m-au ajutat.daca stie cineva oreteta as dori sa mi-o trimeti va multumesc.,
  •  
    • 340 mesaje
    16 Mar 2007, 19:01
    0 0
    nu pot sa ti spun din tratamentele chimice sau la cele la care se face reclama... eu stiu decat ce am incercat : tinctura de ardei iute, daca ai timp si rezisti la miros gaz pe par, sau pur si simplu galbenus de ou+ulei+vit A+Vit E+alcool... face radacina puternica firul sa straluceasca si in cam 4 saptamani iti cade mult muuuuult mai putin.. eu masca asta mi o aplic inainte de fiecare spalare si acum creste par sanatos la radacini si nu mai cade asa de rau! multa bafta
  •  
    • 92 mesaje
    16 Mar 2007, 19:26
    0 0
    Ti-ai facut analize ? AI cumva probleme cu tiroida ?

Sau o secretie seboreica peste normal ? Poti proba chestia asta daca incerci sa nu-ti speli parul 4-5 zile, daca se ingrasa si mirosul este similar cu cel al ... barbatilor pe santier Sa nu razi .. prea tare Este un miros iute, cumva. Nu stiu sa-l descriu.

Ambele aspecte descrise de mine sunt importante pentru un medic homeopat
  •  
    • 10 mesaje
    16 Mar 2007, 19:35
    0 0
    Eu nu am asemenea probleme. Slava Domnului, am destul par. Prea des chiar. Matusa mea a folosit de la Hofigal sampon 5 R timp de cateva luni si a inceput sa i se indeseasca. Nici nu e scump 50-60.000 lei. Ar fi bine sa-l incerci. Succes!
  •  
    • 1013 mesaje
    16 Mar 2007, 23:44
    0 0
    la mine a functionat tratamentul cu pastile phytophanere luat timp de 3 luni consecutiv ,apoi pauza 3 luni si iar .sunt relativ scumpe,se gasesc numai la farmacii(sunt in genul revalidului,care la mine nu a avut efectul scontat).
    si apoi samponul potrivit face toata treaba.folosesc sampon din gama profesionala si mi-e f bine cu el,nu l-am schimbat deloc de 2 ani.din cand in cand dau cu solutia aceea cu petrol si ulei ricin .
  •  
    • 4411 mesaje
    17 Mar 2007, 01:31
    0 0
    Mai poti incerca si biofemin..pentru mine a fost foarte bun.mai ales pentru unghii acolo am observat cel mai bine.nu stiu ce i a facut bine parului meu.mi a cazut masiv vreo 2 ani iar in ultimii 2 ani jumate am tot facut tratamente..nu mi a mai cazut ,s a indesit cat de cat dar nu mai este cum a fost,oricum eu sunt multumita si asa..scoteam suvite de par intregi uneori..a fost groaznic ai mare grija..nu neglija problema asta..eu am tot zis la inceput ca trece insa a devenit din ce in ce mai grav.
  •  
    • 706 mesaje
    17 Mar 2007, 16:56
    0 0
    radu_ramona de unde se poate procura acest sampon; de la farmacii sau de la plafar?multumesc
  •  
    • 68 mesaje
    18 Mar 2007, 10:17
    0 0
    impotriva caderii parului este gama DUCRAY. eu am folosit samponul care e cam scump vreo 4 sute si ceva, insa este f bun. mai este si o solutie din aceiasi gama insa nu am incercat-o.
    am testat si samponul 5R de la HOFIGAL, combinat cu solutia CHELSTOP din aceiasi gama. sunt produse naturale si foarte bune, insa la mine dupa ce s-a obisnuit parul cu ele nu au mai avut efect. oricum pt inceput le poti incerca si nici nu sunt scumpe: samponul e 50-60 de mii iar solutia intre 70 si 100 mii. Vezi ca sunt magazine naturiste unde le gasesti la pret de reperezentant. Mult succes!
  •  
    • 146 mesaje
    18 Mar 2007, 15:03
    0 0
    eu am folosit pastile si pot spune ca nu am vazut mare lucru,dar in schimb folosesc masca de galbenus de ou o data pe saptamana,si pot spune ca sunt multumita.Bafta
  •  
    • 2 mesaje
    18 Mar 2007, 17:47
    0 0
    multumesc pentru sfaturi, sper sa-mi fie de folos.
  •  
    • 706 mesaje
    19 Mar 2007, 20:57
    0 0
    Multumesc si eu pt informatii.
  •  
    • 3 mesaje
    10 Apr 2007, 16:52
    0 0
    Salutare Evelor si Hristos a inviat!

Am si eu problema de cadere a parului. Am citit un pic. O sa ma apuc de tratat, ca nu e de gluma.

Merci pentru sfaturi.