furnicaturi
-
2 0buna evelor!De o perioada observ niste lucruri ciudate ma trezesc dimineata cu un tremurat dar doar la cap si umeri care in timpul zilei trece apoi simt niste furnicaturi in cap?aveti idee de la ce poate fi? de la stres sau....?astept raspuns va rog
-
Poate fi si de la stres desi e ciudat ca ti se intampla numai dimineata. Eu zic sa iti faci niste analize si un control la neuro, eventual. Cand aveam probleme si faceam atacuri de panica, de exemplu, ma trezeam in fiecare dimineata cu dureri de cap si mai aveam si eu furnicaturi (mai degraba amorteli) dar nu regulat, in principal doar cand faceam atacurile.
-
Metropol ti-am vazut mai multe posturi incepand de la cel cu farmecele.Eu una sunt sigura ca tu suferi de anxietate si atacuri de panica(vorbesc din experienta,am suferit si eu de asa ceva si am avut toate simptomele posibile ale acestor tulburari).Nu ar fi rau sa mergi la un psiholog.
Inainte de asta ar fi bine sa faci si niste analize sa vezi valoarea calciului ionic ca si lipsa de calciu poate da niste manifestari asemanatoare,insa de multe ori anxietate e in stransa legatura cu o calcemie mica(atacurile de panica duc la pierderi de calciu).Dupa ce mi-am rezolvat atacurile de panica am reusit sa imi stabilizez si valoarea calcemiei.Criza de tetanie nu e in nici intr-un caz ca din aia iesi numai cu un calciu intravenos
Multa sanatate si nu mai amana vizita la un psiholog. -
la psiholog am fost atunci cand chiar credeam ca am luat-o din loc dar s-a adeverit a nu fi adevarat,atacuri de panica nu am ca nu imi e frica nu intru in panica ,iar apropo de cea ce ziceam cu farmece sa stii ca am fost la un preot tot in perioada aia rea in care credeam ca nu mai scap de toate bolile alea si chiar mi-a fost mai bine dupa ce am tinut un canon,nu imi mai apar tot felul de ciudatenii pe corp nu ma ami trezesc in fiecare dimineata cu cate o boala e ok acum doar ca am tremuraturile astea si o durere groaznica in ceafa si sincer nu mai vreau sa mai ajung la dr de aceea am si scris aici tocmai ca sa vad daca i s-a intamplat cuiva.
-
metropol, o ipoteza ar fi aceea ca dormi cu capul pe o perna incomoda.
eu una, dupa ce am constatat ca dimineata am simptome suparatoare in zona umerilor si cefei, plus dureri de falci si zgomote in urechi, in cele din urma mi-am schimbat perna - de la una de dimensiuni medii, dar bine indesata cu fulgi, la una cu umplutura artificiala (ma rog, hipoalergenica alea-alea, cum se fac acuma), mai putin indesata. este formidabil cat de bine dorm acum, iar la trezire ma simt cat se paote de OK.
de vreo 3-4 zile am inceput sa fac si exercitii pentru combaterea spondilozei cervicale - sunt simple: rotiri lente de cap, si intr-un sens, si-n celalalt.
incearca si tu varianta asta - cine stie, poate iti rezolvi si tu problema.
-
Metropol,furnicaturile pot veni din mai multe motive.In nici un caz de la tetanie. Poate fi spondiloza cervicala si asa cum a mai zis o alta fata ,sa ai o pozitie incomoda in timp ce te odihnesti.Ar putea fi de la oboseala si insuficienta somnului. Inca ceva neurolog nu inseamna psihiatru.Neurologul chiar ti-ar putea spune ce e pt. ca se ocupa de spondiloze si de alte boli ale caror simptome seamana cu ale tale.Iti urez sanatate.