Vreau sa slabesc
-
17 Sep 2003, 10:120 0Stiu ca multe femei vor acest lucru, dar eu am devenit disperata.Nu reusesc sub nici o forma sa scap de kilogramele in plus.As dori sa-mi spuneti ce retete de slabit folositi si daca au avut efect.Eu am incercat mai multe dar degeaba.In plus am auzit ca exista un fel de grupuri motivationale pentru acest lucru.Credeti ca ajuta sa particip si eu la astfel de sedinte?
-
17 Sep 2003, 15:32Buna,
Sper sa te ajut in acest fel. Si numai pe tine.
Va invit sa intrati pe forumul http://girlpower.e-pagina.ro
O sa gasiti un grup de fete saritoare, care va vor impartasi experientele lor in ceea ce priveste slabitul, dar va vor si incuraja. Va asteptam. -
18 Sep 2003, 12:31intra si pe forumul www.culinar.ro la subiectul "cura de slabire" si ai sa gasesti sute si sute de mesaje pe tema asta. o tipa a slabit 19 kg in 3 luni si a reusit sa le convinga si pe altele sa se tina de treaba.
check it out!
numai bine. -
22 Sep 2003, 08:58Multumesc tuturor pentru mesaje si incurajari.Am 1,60 inaltime si 60 de kg,deci sunt destul de plinuta.Am vizitat forumul www.girlpower.e-pagina.ro, si sincer mi-a placut foarte mult.Il recomand din inima tuturor celor care au aceeasi problema ca si mine, deoarece acolo veti gasi oameni dornici sa va ajute.Am incercat foarte multe regimuri de slabit dar nici unul nu a avut efect.Astept sa-mi impartasiti din experienta voastra,
va multumesc -
23 Sep 2003, 11:59Draga sally, tot ce pot sa iti spun ca atunci cand vreau sa slabesc ma apuc de sport, fac bicicleta si inot. ca sa ai rezultate trebuie sa faci sport de cel putin 3 ori / sapatamana.nu mai manca dulciuri, paine, nimic prajit, zaharul sa fie eliminat de tot din alimentatie, seara nu mai manca, fructele le manaci pe stomacul gol sau cel putin dupa 2 ore dupa ce ai mancat mancare.bea f multe lichide,cel putin 2 litri zilnic, dar numai ceai de plante neindulcit sau apa plata, nu minerala. SUCCES !