sarcina extrauterina

•  
    • 4 mesaje
    15 Mar 2007, 20:40
    0 0
    daca a mai fost cineva in situatia asta vreau sa facem schimb de info
  •  
    • 231 mesaje
    15 Mar 2007, 22:57
    0 0
    Daaaa, am avut fara sa stiu o extrauterina, adica mi-a venit in prima luna, cu oarecare intarziere, iar la 2 saptamani dupa au aparut ceva pete, dupa inca o saptamana s-a rupt trompa.
    Am stat o zi intreaga cu dureri crunte "de colon" ziceam eu si cand am vazut ca se ingroasa "gluma" am ajuns la spital.Noroc ca m-a apucat intr-o sambata si toata ziua am stat in pat, iar spre seara, dupa vreo 2 ore de investigatii, o doctorita desteapta a vazut la ecograf lama de lichid in periton si uite asa am ajuns sa fiu operata de urgenta.
    Acum, nu stiu ce sa zic, daca-i descoperita la timp nu se ajunge aici, se poate elimina chiar cu medicamente daca e sarcina mica, daca nu, laparoscopic, insa nu te taie ca la o cezariana....la mine a fost operatie clasica, sa poata curata ce aveam in abdomen.In mod normal ar trebui sa-ti iasa testul de sarcina pozitiv si sa se vada la o ecografie vaginala, plus ca au fost multe cazuri in care o sarcina incipienta a fost extrauterina si s-a dovedit a fi normala in final.Sper sa nu fie cazul la tine,oricum nu-ti face probleme ca-s medici profesionisti...eu cu toata operatia am ajuns acasa dupa 7 zile fara nici o complicatie si ma rog sa-i dea Dumnezeu sanatate medicului care m-a operat!!!Mai vorbim, dar da-mi mai multe detalii.