ureaplasma urealyticum...helpppp!!!!!

•  
    • 6 mesaje
    15 Mar 2007, 01:20
    0 0
    buna fetelor,imi iau in sfarsit inima in piept sa intru si eu pe forum,pt k am mare nevoie de ajutor.am urmarit mereu orice mes nou postat,doar,doar o fi despre prb mea...dar nimik,asa k evelor VA ROG DIN SUFLET AJUTATI MA!!Prb mea este ureaplasma,o secretie uraaaaaaaataa rau,de care nu pot sa scap.am urmat pana acum 2 tratamente si degeaba.primul a fost mai scurt,deci consider k asta a fost motivul pt care nu a trecut,dar al 2 lea a fost f lunt de vreo12 zile dar nimik.va rog din suflet,dak stiti vreun tratament sau vreun medik f bun ,ajutati ma!!!
  •  
    • 3 mesaje
    19 Iul 2009, 22:16
    0 0
    Ureaplasma si Mycoplasma fac parte din flora normala urogenitala. Multiplicarea lor insa, in cazuri de imunodeprimare a organismului, cauzeaza infectii. Pentru ca ele colonizeaza la nivelul tractului genital si urinar, acestea sunt transmisibile intre parteneri, facandu-le, astfel, sa intre pe lista bolilor usoare cu transmitere sexuala alaturi de Candida, Gardnerella, etc.

Tratamentul se face cu antibiotice, conform antibiogramei. Daca nu faci tratamentul corect degeaba te vaiti. Si nu numai tu ci si partenerul tau.