maternitatea bega din Timisoara

•  
    • 2 mesaje
    15 Mar 2007, 00:08
    0 0
    buna,
    voi naste la sfarsitul lunii aprilie in TM la maternitatea bega. As vrea sa stiu conditiile de acolo si ce parere aveti despre personalul de acolo?
  •  
    • 654 mesaje
    18 Mar 2007, 11:35
    0 0
    aari_si_sara ce pot sa-ti spun e ca nu e chiar asa rau acolo fata de alte spitale!!!eu am fost internata acolo in urma unei operatii de chist ovarian acum o luna si a fost k!!la reanimare am avut parte de niste asistente minunate care au avut grija de mine(fara sa le dau nimic,ca de ametzita ce eram nu mi-a stat gandul la asa ceva,ma simteam rau si ele erau atunci cand era nevoie langa mine).despre dr nu prea stiu ce sa zic:unii or fi buni,altzii rai!!!stii tu ca in orice padure exista uscaturi.iar cinditiile....suntk!eu mi-am adus de acasa lenjerie de pat!!!e mai bine asa!!!te simtzi tu mai bine!@!!sa ai o nastere usoara si Doamne ajuta sa ai un copilas sanatos si frumos!!!sanatate
  •  
    • 1022 mesaje
    18 Mar 2007, 19:11
    0 0
    si eu am nascut acolo, am nimerit o moasa super!a contat la fel de mult ca medicul, am nascut cu dr. Luca, conditiile erau destul de nasoale dar a fost in urma cu 2 ani, poate s-au mai schimbat. am fost 6 fete in salon, iar copii nu erau cu noi..nastere usoara!