anticonceptionale

•  
    • 5 mesaje
    13 Mar 2007, 15:37
    0 0
    buna fetelor..
    eu pana acum am folosit protectie doar cu prezervativul..de 2 ori am avut probleme ca s-a rupt..si am apelat la pastile Postinor.
    insa eu si prietenul meu vrem sa ne mutam impreuna,si sa renuntam la prezervativ,si eu sa folosesc anticonceptionalele. Ne dorim si copii,dar peste cativa ani...nu acum.
    intrebarea mea este urmatoarea..Exista riscuri ca folosirea anticonceptionalelor sa reprezinte o piedica..atunci cand o sa vrem un copil?
    eu am auzit lucruri pro si contra despre anticonceptionale..
    voi ce parere aveti?
  •  
    • 4 mesaje
    15 Mar 2007, 20:44
    0 0
    buna1nu stiu ce sa-ti spun exact pt ca u mai inteleg dr astia .mie mi-a prescris in tratamentul pt o viitoare sarcina,3luni de anti.nu pot ramane...
  •  
    • 71 mesaje
    2 Apr 2007, 15:10
    0 0
    Te rog ce anticonceptionale ti-au fost prescrise.......pta amane dupa insarcinata?
    Astept raspuns....Pusiii
  •  
    • 118 mesaje
    2 Apr 2007, 15:19
    0 0
    Mie mi-a prescris medicul Yasmin. Ma simt excelent, nu mai am dureri de sani inainte de menstruatie, nu mai am dureri de burta si cel mai important pentru mine este ca acum, in sfarsit, imi vine regulat.
    Si eu imi doresc copii in viitor, sper sa nu fie vreo problema...
  •  
    • 37 mesaje
    2 Apr 2007, 15:33
    0 0
    Pe mine nu m-au impiedicat cu nimic anticonceptionalele atunci cand am vrut sa am copil,am luat 6ani rigevidon iar cand am hotarat sa avem un copil le-am intrerupt si nu ne-am ferit deloc iar dupa 6luni testul de sarcina a iesit pozitiv,iar baiatul meu este de 7ani si este sanatos fara absolut nici o problema in afara de racelile copilariei nu stiu ce inseamna boala la el