laurina..repede

•  
    • 195 mesaje
    13 Mar 2007, 08:42
    0 0
    cine mai ia laurina de pe acest forum?va intreb pentru ca am facut o boacana.ieri trebuia la ora 1 jumate sa iau pastila cu nr 20, alba...dar nu mai stiu ce scria pe prospect.din cate imi amintesc scria ceva de genul :ca ma pot opri mai devreme si o sa imi vina ciclul menstrual mai devreme dar protejata inca mai sunt.e bine ce am spus?sau totusi trebuie sa ma protejez 7 zile suplimentar...teoretic azi era ultima pastiluta si ieri penultima cea pe care am uitat-o...ce fac?arunc blisterul iau pauza de 7 zile normal in care mi se instaleaza menstra mai devreme si apoi o iau de la capat ca si cum nimic nu s-ar fii intamplat?sa se tina cont de faptul ca aseara am facut dragoste cu prietenul meu....help me..pls...imi cer scuze pentru greseli...
  •  
    • 369 mesaje
    13 Mar 2007, 11:29
    0 0
    Pe prospect vad ca nu scrie daca ramane contraceptia sau nu. Si eu folosesc laurina, nu stiu daca sunt mai bune decat altele sau nu, poate ai mai folosit altceva si poti sa-mi spui. Nu poti sa te duci la ginecologul care ti-a prescris anticonceptionalele sa-l intrebi daca se mentine contracepltia? In ultima instanta poti lua pilula de a doua zi, care se poate lua in maxim 36 de ore...
  •  
    • 195 mesaje
    13 Mar 2007, 15:10
    0 0
    slava domnului ca am gasit un prospect ratacit. deci se face in felul urmator...ori iau pilula impreuna cu cealalta si apoi cand termin cele 21 de pastile incep imediat de a doua zi un blister, ori ma opresc si fac pauza de 7 zile si imi va veni ciclul menstrual apoi iau laurina normal insa din a 8-a zi(care normal nu va mai coincide cu cea de dinainte...adica eu luam de miercuri acum va fii de luni)...nu treuie metoda contraceptiva suplimentara.
    aaa eu am folosit numai laurina dar prietenele mele mi-au tot spus ca au avut probleme cu diane35...cu yasmine.Mycrogenolul este iar foarte bun avadn o concentratie hormonala la fel de mica.eu iti recomand sa ramai cu laurina, dar daca vrei sa schimbi intreaba medicul.ai grija de tine si sanatate
  •  
    • 195 mesaje
    13 Mar 2007, 15:12
    0 0
    slava domnului ca am gasit un prospect ratacit. deci se face in felul urmator...ori iau pilula impreuna cu cealalta si apoi cand termin cele 21 de pastile incep imediat de a doua zi un blister, ori ma opresc si fac pauza de 7 zile si imi va veni ciclul menstrual apoi iau laurina normal insa din a 8-a zi(care normal nu va mai coincide cu cea de dinainte...adica eu luam de miercuri acum va fii de luni)...nu treuie metoda contraceptiva suplimentara.
    aaa eu am folosit numai laurina dar prietenele mele mi-au tot spus ca au avut probleme cu diane35...cu yasmine.Mycrogenolul este iar foarte bun avadn o concentratie hormonala la fel de mica.eu iti recomand sa ramai cu laurina, dar daca vrei sa schimbi intreaba medicul.ai grija de tine si sanatate