pori dilatati
-
11 Mar 2007, 22:090 0Cum pot sa-mi inchid porii? Am puncte negre care se inmultesc si porii sunt tot mai dilatati. Am fost la cosmetica, dar e mai rau. Fondul de ten este indicat?
-
12 Mar 2007, 23:00Am avut probleme cu tenul cred,in mare parte din cauza hormonale.S-au rezolvat in proportie de 90%;deci nu am tenul impecabil dar,sunt super multumita.Am folosit 2 luni Zyneryt,dar nu consecutive,cu pauza de 1 luna.Demachiere in fiecare seara,si am mai descoperit o solutie minune.Am stors intr-o cantitate de miere zeama de lamaie si am amestecat pana la omogenizare.Seara,dupa fiecare baie,ma dau cu ea si stau cate minute vreau dar nu mai putin de un sfert de ora.Are efecte miraculoase!potisa-ti mai faci peeling cu iaurt si malai;tot la fel,masaj usor si stai cu masca pe fata minim un sfert de ora>Sunt multe de zis dar,sper ca ti-am fost de folos.
-
12 Mar 2007, 23:05fondul de ten...nu stiu,am folosit ani de zile,12 ani cred.F.ffff proasta alegere folosirea zilnica (asa cum faceam eu)a fondului de ten.Si nu -ti spun ca foloseam numaI de firma;degeaba.In timp(si dupa 12 ani am avut destul timp)se vad efectele pe fata.Nu contest folosirea ocazionala.Ramane la propria-ti latitudine.Te pup,ca mi-e somn!Noapte buna!
-
16 Mar 2007, 19:28Multumesc foarte mult. Am sa incerc sa folosesc cele prescrise de tine