hipotiroidie
-
11 Mar 2007, 20:530 0este oare posibil ca schimband tratamentul de la novotyral/cu care ma simteam f. bine / la eutyrox de 100 sa se explice starea de rau care o am?
-
11 Mar 2007, 22:29dadraga mea dar de ce nu ai intrat in CLUBUL TIROIDA sa intrebi,te gaseam mai usor,santem multe,din pacate.levothy difera de euthy in ceva a componentei,dar fiind ambele tiroxine.poate ar fi bine sa te intorci inapoi la celalalt tratament
-
15 Mar 2007, 22:38nodulii s-au marit si desi analizele sunt bune ma simt "fara baterii" si nu pot dormi. La sfatul medicului iau calmepam pt.ca sa o linistesc
-
15 Mar 2007, 22:47nu-l gasesc tot timpul/clubul/. Doctorita mi-a schimbat tratamentul pt . ca novotiralul ar avea o componenta care ataca inima de la 40 de ani. ,dar acum cativa ani luam tot eutyrox si nu ma simteam bine si de aia am trecut pe novotiral.Am luat argila de m-am pus pe picioare si spirulina ,analizele au iesit o.k dar nodulii sunt tot mari si nu am deloc vlaga.ma intreb totusi oare nu mi-o prii eutiroxul?