Diane35

•  
    • 11 mesaje
    11 Mar 2007, 09:09
    0 0
    Ptr a cumpara Diane35 am nevoie de reteta?
  •  
    • 108 mesaje
    11 Mar 2007, 13:46
    0 0
    da,sigur,du-te la medicul tau ginecolog si-ti prescrie ce trebuie sa iei!
  •  
    • 82 mesaje
    11 Mar 2007, 15:25
    0 0
    eu iau diane de 5-6 ani.dar am fost le medic inainte.ma impac super cu ele.eu le iau pt acnee-din aia groaznica sub piele-nu mai am deloc,dar cand fac pauza de 1-2 apare si mai turbata.
    la farmacie se dau fara reteta.pt unele fete au fost prea tari.
  •  
    • 4 mesaje
    15 Mar 2007, 20:47
    0 0
    se elibereza fara reteta pt ca am luat si eu vreo 2 ani
  •  
    • 71 mesaje
    15 Mar 2007, 21:32
    0 0
    Dupa 10 zile de Diane m-a luat salvarea de acasa, aveam greturi, varsaturi si ameteli groaznice, nici nu ma mai putem tine pe picioare. Pe deasupra, mi-au aparut pe fata pete maronii care vara mi se accentueaza f tare si de care nu mai pot scapa sub nici o forma. Asa ca va sfatuiesc sa aveti grija cu ele.
  •  
    • 131 mesaje
    16 Mar 2007, 02:32
    0 0
    5-6 ani de diane :O :O :O te rog, du-te la un medic/analize endocrinologice, eu am luat un an si jumatate. m-am dus la un control doar cand mi-au facut scandal medicul de familie, si m-am trezit cu hormonii intr-un stadiu ingrozitor. A trebuit sa iau cam 2 saptamani progesteron pur sa imi vina... Inainte sa iau nu aveam pic de acnee sau celulita, mi-au aparut imediat dupa ce m-am lasat... NU REZOLVA ACNEEA, cu cat iei mai mult timp cu atat apare mai rau cand te lasi, stu o prietena care avea pe fata si acum s-a generalizat. Gandeste/te ca o sa trebuiasca sa te lasi odata si odata... Si inca ceva...am auzit de persoane care le iau pe post de anticonceptionale. NU SUNT. Uitati-va si pe Google pe site-uri din lume, chestiile astea sunt interzise in destule tari pentru efecte secundare. Toate persoanele pe care le stiu ca au luat asa ceva au avut probleme pe termen lung, eu am fost cea mai fericita, m-am ales doar cu celulita si acnee cateva luni. E doar un sfat pe care il dau de fiecare data cand aud de diane..e decizia ta...dar as recomanda calduros un set de analiza hormonale si o vizita la endocrinolog. Pentru persoana care a deschis subiectul...genul asta de pastile se iau DOAR la recomandarea unui medic...