prostie crunta
-
0 0sa lesin nu alta.ma suna nepotul meu acum 2 min ca i sa rupt prezervativul si....
deci:ma suna ii spun
ilula dea 2 zi
prietena lui o suna pe mama ei si aia ii spune sa nu isi faca griji ca 100% nu ramane ca e abia a 2 zi dupa stop.
sa mori.cum isi poate sfatui o mama asa copilul?iao de manuta si duo la medic.
cum pot unele femei sa isi traiasca viata degeaba?cum poti sa fii atat de PROASTA?
iam chemat acum la mine si ii duc la dr meu pe care lam sunat sa vina la cabinet si vine bietul om.
imi vine sa o strang de gat pe idioata aia.ce nervi am. -
Te ambalezi degeaba...stai linistita.S-a intamplat si gata...nu? dak pe ea atata a dus-o capul sa faca....nici nu vreau sa ma gandesc ce ii va mai trece prin cap pe la 19....20 de ani.beah...
Oricum cred k cea mai optima solutie este cea cu pastila de a doua zi..postinor 2 chiar dak in compozitia ei este ffff mult estrogen ptr corpul unei fete de 13 anisori.Probabil va avea greturi,varsaturi, sangerari tarzii dar va scapa de "floricica"
-
pe mamasa o doare in cot.nepotumiu are 16.dar sunt niste copii inca.ia dat pilule oricum.si sa mor din nou cand imi spun ca nui prima data cand li se rupe preul.si mama lu aia pleaca special de acasa sa poate ei sa...daca ajungi la 40 de ani si esti o asa femeie inseamna ca tiai trait viata degeaba,sincer.imi venea so strang de gat pe aia.
-
doamne doamne.si eu ma gandeam ca mama fetei e proasta.
fara suparare dar ma dezamagiti.cum sa fie sigur ca esti protejata 1 sapt inainte si dupa stop????incearca pe pielea ta si sa ma chemi la botez.informati- va va rog.
nu fiti ca idioata aia la care nui pasa ca fiicasa poata sa aiba un copil la 13 ani.
era o eva aici pe forum care a ramas insarcinata pe stop si a luat si pilula dea 2 zi.deci???
nu e un caz singular.nu va ganditi ca asta nu vi se poate intampla voua sau fetelor voastre.invatati ceva din necazurile altora. -
Am urmarit acest topic...l-am citit..observ cum tot arunci cu noroi in aceasta fata si mama ei,dar in ograda ta te-ai uitat putin?Daca esti atit de informata de ce nu l-ai informat si pe nepotul tau?Atita minte are si el sa se reguleze cu o fata de 13 ani?
Inseamna ca nici tu nu l-ai invatat toate si atunci ma gindesc ca nici tu nu esti departe de mama fetei...sau intreb mama baiatului unde este? ce face?cum se ocupa de educatia pruncului de 16 ani?
Nu te ofensa dar uita-te cum am zis si in ograda ta!!!!