probleme

•  
    • 5 mesaje
    10 Mar 2007, 01:26
    0 0
    am fost la un control ginecologic,pentru ca-mi aparuse o candida..de care nu prea am scapat nici in prezent..pentru ca apare si dispare dupa bunul ei plac.problema este alta..am descoperit(sorry ca poate nu ma exprim prea corect) dar nu stiu ce este..ca un chist..nu stiu daca este..pe peretele vaginului.pana acum nu am fost la medic..am zis ca imi trece..insa..intre timp s-a marit un pic..a devenit tare(inainte nu era asa). si acum ma doare vaginul in momentul in care urinez sau cand stau intr-o pozitie incomoda pe scaun.
    avei idee ce ar putea fi? cunoasteti vreun gineco bun in pitesti? sunt noua in oras..si nu stiu prea bine cum stau lucrurile pe aici..
    astept raspunsurile voastre..
  •  
    • 1711 mesaje
    10 Mar 2007, 13:14
    0 0
    bartholinita?
  •  
    • 8403 mesaje
    10 Mar 2007, 13:35
    0 0
    la fel cred si eu.un examen si un tratament cu antibiotice ar fi cazul.
  •  
    • 5 mesaje
    10 Mar 2007, 14:19
    0 0
    o sa ma duc sa-mi fac un examen.eu sunt din pitesti..cunoasteti vreun gineco bun pe aici?
    imi puteti spune mai multe despre ceea ce credeti ca am? consecinte..riscuri..
    va pup.
    eu nu stiu chiar nimic despre bartholinita.
    va multumesc.
  •  
    • 5 mesaje
    10 Mar 2007, 14:45
    0 0
    am gasit pe google informatii despre bartholinita. si eu cred la fel..acum dupa ce am citit. o sa ma duc la un consult..dar totusi..recomandati-mi pe cineva.
    va multumesc