Deviatzie de sept!!

•  
    • 35 mesaje
    13 Sep 2003, 14:23
    0 0
    am deviatzie de sept! am nasul stramb! nu e chiar usor de observat dar... am 17 ani si vara aceasta mam operat si el tot stramb si mare e! inca mai fac tratament sa scap de simptome... cu sigurantza o sa raman cu traume dupa operatzia asta ingrozitoare... cred k e cea mai nasoala! din cauza aceasta exista o mai mare trecere intre sinusuri si gat si "mucii" se intorc si imi vine sa ii scuip! este cam neplacut mai ales ca sunt in adolescentza si trebuie sa am si eu prieteni! de ce oare sa deviat septul meu... nu stiu?! mai e cineva ca mine? cu aceeasi problema?! sanatate multa! bye
  •  
    • 790 mesaje
    18 Sep 2003, 12:21
    0 0
    daca te-ai operat, de ce mai ai nasul stramb?! nu l-ai si "aranjat"?
    si desteptul ala de medic nu ti-a spus inainte de problemele care pot aparea dupa? sau cum poti sa le impiedici?
    si mie mi-a spus un medic, cand am fost racita si m-am dus sa-mi dea pastile, ca am deviatie de sept dupa ce s-a uitat in nas, dar nu ma agit cu operatia, ca nu am probleme cu respiratul, nu sforai, n-am nimic.
    si pe tine cat te-a costat operatia si unde ai facut-o?
    si fii sigura ca ffff multe persoane au deviatie de sept...unele au nasul stramb, dar nu neaparat daca ai deviatie ai si nasul stramb...dar oricum, cele mai obisnuite operatii acum sunt cele la sani si la nas, nu ai observat?
    hai stai linistita si fii ingrijita, desteapta si frumoasa intotdeauna
  •  
    • 35 mesaje
    18 Sep 2003, 23:36
    0 0
    a costat 2.500.000 operatia mea de deviatzie... eu da "fornaiam" nu chiar sforaiam si de respirat noaptea cam greu... 2-3 ani am fost dependenta de picaturi bixtonim! pai nu am facut si operatzie estetica pentru ca mi sa explicat: operatzia consta in a desface pielea de pa nas si in taierea osului acela, iar apoi modelat dupa simtzul medicului si lipita pielea la loc! dar dupa cam 20 de ani pielea aceea incepe sa creeze probleme, chiar sa se desfaca, si eu atunci o sa am 35-40 de ani si nu ma risc sa raman fara nas asa devreme cand o femeie mai are si ea pretentzii de la viatza.. totushi! poate mai inainteaza si medicina asta... oricum iulia de la Big Brother sa operat la nas in strainatate si a zis ca a costato 1000$.... cam mult.. !! bafta si multzumesc pentru sfaturi!
  •  
    • 790 mesaje
    19 Sep 2003, 09:23
    0 0
    nu prea cred ca se desface pielea.fii serioasa.
    stiu ca nasul operat e mai sensibil, in sensul ca daca te-ai lovit peste el, poate sangera sau mai grav.asta mi-a spus-o o tipa care l-a operat de 2 ori, ca acum e mai atenta la el. dar si ea e f tanara si era interesata de ce ar putea sa i se intample peste ani. asa ca daca ei nu i s-a spus, inseamna ca nu exista riscul asta. iar medicul tau deja e indoielnic dupa simpla operatie de deviatie care ti-a facut-o: ca acum ai deja probleme...
    consulta si tu un medic de la o clinica particulara mai ...de incredere.
    nu ti se intampla nimic nici peste 50 ani, atata timp cat nu spargi nuci cu nasul...