ce poate fi?

•  
    • 16 mesaje
    9 Mar 2007, 04:51
    0 0
    prima data mi s-a intamplat anul trecut.am stat putin jos si cand sa ma ridic de pe scaun nu am mai putut.imi puteam misca talpa piciorului..dar nu ma puteam ridica.a durat aproximativ 1 minut,apoi nu am avut nici o problema.
    acum 2 ore mi s-a intamplat din nou.aceasi poveste.acum am stat mult in scaun..poate sa fie asta cauza?.Am momente cand imi amortesc atat de tare picioarele incat nu-mi pot misca talpa piciorului pana nu-mi trece amorteala.
    care ar putea fi cauza?
    nu am luat in seama pana acum..dar m-am cam speriat cand am vazut ca s-a repetat.
  •  
    • 1225 mesaje
    9 Mar 2007, 08:16
    0 0
    Poate ai o circulatie periferica proasta.
  •  
    • 215 mesaje
    9 Mar 2007, 09:18
    0 0
    este cauzata de proasta circulatie cind stam mult pe scaun; in aceste cazuri ar trebui sa miscam picioarele din cind in cind, pt ca muschiul sa maseze vasele de singe; atentie , poate fii si un avertisment pt varice in viitor. Daca doresti mai multe informatii si sfaturi de specialitate, scrie-mi pe locweb@flash.ro
  •  
    • 56 mesaje
    9 Mar 2007, 12:14
    0 0
    ai grija la pozitia in care stai pe scaun, in nici un caz picior peste picior. incearca sa faci multa miscare si sa iti tii degetele picioarele acoperite, cu sostete, s anu iti fie frig. chiar daca stai pe scaun, misca-ti degetele in timpul asta, ca sa nu iti amorteasca. daca numai in talpa piciorului ai senzatia asta si nu pe picior, nu e alta problema.
  •  
    • 16 mesaje
    9 Mar 2007, 12:18
    0 0
    da..din pacate eu asa stateam..picior peste picior in scaun(zic asa stateam pentru acum dupa ce am citit ce ati scris..o sa-mi schimb pozitia).
    va multumesc pentru sfaturi.
    basil42..ti-am trimis e-mail. m-ar interesa mai multe despre acest subiect.
    eu stiam ca am circulatia periferica proasta..din acest motiv am picioarele tot timpul reci. dar nu m-am gandit ca ar avea vreo legatura..
    va multumesc pentru sfaturi.
  •  
    • 218 mesaje
    12 Mar 2007, 17:36
    0 0
    bea 1,5-2 litri lichid zilnic sau mananca fructe multe si ia un vasodilatator natural,gingko biloba asociat cu omega 3(lucreaza asupra conductibilitatii fibrei nervoase).
  •  
    • 108 mesaje
    12 Mar 2007, 21:24
    0 0
    stii care mai emotivul amortirii mainilor,picioarelor?Lipsa de calciu.Cauzele pot fii mai multe si asociate. Nu trebuie sa fie doar circulatia periferica,pozitia picioarelor,sau lipsa de calciu.Pot fii mai multe cauze.Mie imi amortesc zilnic mainile si picioarele si mai ales in timpul somnului.Asa am citit:cauza principala a amortirii membrelor e lipsa de calciu!