dantura sensibila
-
8 Mar 2007, 21:410 0pana acum aveam probleme doar cu dulciurile..nu le suport din cauza ca ma doare dantura de-mi vine sa-mi scot toti dintii..acum am ajuns sa ma doara si cand e rece afara..
am incercat toate felurile de sensodine..si degeaba..trece pe moment..si apoi gata.
eu am si gingivita..si de la apa cu clorhexidina au inceput sa mi se ingalbeneasca dintii..am renuntat la apa de gura
mai nou..ma spal cu pasta de dinti pe baza de aloe vera de la Forever..momentan nu vad nici o ameliorare. si ma apuca cateodata o pofta de inghetata..si nu pot din cauza danturii..
cele cu dinti sensibili...voi ce folositi?? ca eu una..nu stiu ce sa mai incerc.. -
9 Mar 2007, 00:08am incercat sensodine. am fost in farmacie..i-am cerut toate tipurile de sensodine..poate poate..si trece pe moment..apoi..reapare durerea..
am auzit pe cineva care ma sfatuia sa folosesc sensodine dar in combinatie cu paradontox..sau ceva de genul asta..dar din cate stiu asta e pentru paradontoza..iar eu nu am..sau cel putin asa stiu ca nu am.