am probleme cu parul...................
-
8 Mar 2007, 16:050 0as vrea sa aflu ce pot sa fac ......mi se ingrasa foarte repede parul,numai suport ,imi vine sa ma las cheala.am incercat tot ce se poate
va multumesc -
8 Mar 2007, 17:24...si asta nu-i nimic. dupa o perioada, seboreea in exces se transforma in dermatita seboreica, si atunci sa te tii mancarimi, iritatii, descuamari (nu numai pe scalp, caci se intinde si pe fatza, urechi...)

in ceea ce ma priveste, resusesc sa imi tin in frau dermatita seboreica numai prin cure periodice cu vitamina B-complex. -
8 Mar 2007, 18:59Sigur ca gasesti la farmacie.
Si eu am aceeasi problema, dar pot sa spun ca o tin sub control. Intai de toate, trebuie sa te obisnuiesti sa te speli pe cap cu apa cat mai putin calda, la limita suportabilului, caci apa fierbinte nu face decat sa excite si mai tare glandele sebacee. Samponul nu trebuie sa fie pt par gras, ci normal, caci tot asa, prin uscarea excesiva a scalpului, mai rau provoci producerea grasimii.
Eu mi-am vopsit parul cu henna, e mult mai bine acum, caci henna e si un tratament eficient pt parul degradat si scalp.