Cum am scăpat de acnee într-o săptămână?!
-
2 Mai 2017, 18:160 0Nu m-am gândit niciodată că voi publica povești personale, dar chiar vreau să mă laud cu transformarea mea. În sfârșit am găsit o metodă eficientă împotriva acneei în loc să o ascund!
Așa că te rog ascultă-mă și ai răbdare cât timp explic această metodă. Sunt absolut sigură că ți-ai petrecut mult timp și bani pe produse și metode fără sens precum loțiuni, creme, exfolieri și prostii similare care îți irită pielea chiar mai mult. Ia-ți anticearcănul și aruncă-l. De azi nu îl vei folosi niciodată! Niciodată!
L-ai aruncat? Acum ascultă!
Acneea a fost cea mai mare problemă a mea și o adevărată tragedie. Uită-te la pozele mele vechi și vei vedea la ce mă refer. Nu e de mirare că am avut probleme mentale grave în adolescență. Am încercat mereu cele mai noi produse care au apărut la TV și am consultat diverși specialiști în cosmetică, dar nu m-a ajutat la nimic.
Problemele mele psihologice au devenit chiar mai grave, când am mers la universitate. Trebuia să fiu un adult și arătam ca o broască. În timp ce prietenele mele dădeau petreceri în fiecare noapte, eu mă ascundeam singură în casă. Ele cunoșteau mereu băieți și eu eram mereu singură.
Exact atunci am cunoscut și m-am îndrăgostit de unul dintre amicii mei… Nu vreau să intru în detalii, dar acum două luni am văzut un site foarte colorat cu o nouă mască împotriva acneei. Era ultima mea șansă și am comandat-o. Nu mi-a venit să cred când am văzut primele rezultate! După doar o săptămână, acneea mea a început să se estompeze și iritația devenise mai puțin vizibilă. Într-o lună acneea dispăruse complet. În mod normal, fac reacții alergice când folosesc creme sau geluri, dar de data aceasta nu s-a întâmplat nimic! Perfect! Avea o aromă plăcută și cel mai important este că: am scăpat în sfârșit de acnee și nu mai trebuie să sufăr.
Nu doar că am scăpat de acnee, dar problemele mele psihologice au dispărut, de asemenea. Și pot să-mi petrec mai mult timp cu prietenii mei…
Pe această pagină este mereu o reducere, care este un bonus grozav pentru o față superbă.
Acum, fetelor, ascultați! Este ușor să fii fericită și frumoasă, dar cel mai important este să alegi metoda corectă.
Aici aveti blogul meu si link spre pagina unde puteti cumpara produsul : http://blackmaskromania.top/
Acest mesaj a fost editat de către blakmask: 2 Mai 2017, 18:17 -
22 Mai 2017, 11:04Ca sa scapi de acnee e neoie si de schimbarea stilului de viata in special de schimbarea stilului alimentar. Fara cafea, tigari, ciocolata, lapte, grasimi....