discutii despre sarcina
-
0 0Sunt in prezent gravidute forumiste dornice de discutii pe tema sarcinii si a problemelor pe care le implica? Daca da, astept mesaje. Daca nu, o sa imi dau seama.
-
Monic29, si eu am tot 27 de saptamani. Si mie au inceput sa mi se umfle mainile, putin si picioarele... pe langa alte cateva "fericiri". Am inteles ca o sa ai fetita. Felicitari.
Pe mine nu ma deranjeaza un nou topic, chiar nu inteleg de ce nu am deschide o discutie noua pe tema asta si atat, fara aspirante sau deja mamici. Exista perioade pt fiecare. -
eu sunt in 18 saptamani si cel mai enervante sunt insomniile. dar suportam, n-avem ce face, avand in vedere scopul!??!!
eu am avut probleme cu toxoplasmoza, o tin din tratament in tratament si sper ca va fi bine.
peste 2 saptamani aflu ce va fi bebele, nu ca ar fi f important pt ca tot ce vrem este sa fie sanatos.
mi-am luat primii pantaloni de gravida- niste blugi si arat ca un sac. dar mi-am trantit o bluza sexoasa ca sa compensez...
abia astept sa se incalzeasca ca sa avem si noi cu ce sa ne imbracam...
pupi -
Fetelor, voi inainte de a ramane insarcinate v-ati facut analizele?
Eu si sotul meu vrem sa facem un copil, dar el ma bate la cap ca neaparat sa ne facem toate analizele inainte, care sa ne garanteze ca vom avea un copil sanatos (am lucrat cu copii cu handicap sever si ne-am speriat amandoi foarte tare!).
Am auzit de unele analize care se fac pe tot parcusrul sarcinii, dar inainte?? -
Eu sunt in 11 saptamani si am si eu probleme cu somnul, ca sa nu mai amintesc de "romanticele" plimbari la baie! Am vazut si eu pantalonii de gravida si mi s-au parut tare ciudati cu elasticul acela (bucata aia de trening), dar cred ca sunt comozi! Inca nu am ce baga in "trening" si ma gandesc ca pana imi creste mie burtica vine vara.....si trec la rochite!
-
pai si cum faci? am auzit si eu de asta: e dureros sau neplacut?
mersi de pont cu tara, am vazut si eu pe site niste chestii dragute, dar nu le-as comanda fara sa le probez. acu' e bine ca ma duc in feeria.
zici ca nu te-ai ingrasat? super! eu avusesem ceva probleme inainte si cam luasem in greutate. de asta acum monitorizez ca o disperata kilele...
pupi