herpesul
-
0 0Va rog cele care stiu vreun remediu natural sau pe baza de medicamente , va rog impartasiti-mi si mie si celorlalte eve care nu stiu , cunostiintele voastre.
Eu ma confrunt cu aceasta problema de mult timp ,dar toate cremele antiherpes
folosite nu au dat rezultat.
Multumesc. -
si eu ma confrunt cu aceeasi problema de ani de zile!
Acum cateva zile am intrat pe site-ul formula-as si am gasit ca remediu catina
Mi-am dat cu ulei de catina si mi-a disparut in doua zile
apoi mama mi-a facut un amestec de catina pisata cu miere de albie - cica e bun pt cresterea imunitatii -am inceput sa iau in fiecare dimineata!
Oricum incercasem si eu tot ce putea fi incercat - Rodilemidul este f bun dar din pacate nu se mai gaseste in farmacii - daca stie cineva unde il pot gasi sa-mi ziceti si mie va rog!
Va pupic si poate scapam de porcaria asta de herpes! -
substanta activa se numeste aciclovir si se comercializeaza sub diferite denumiri. Cel mai bine e sa cumperi varianta romaneasca, e acelasi lucru.
Un lucru e sigur: atunci cind stai haios cu imunitatea, apare si herpesul. Partea buna este insa ca formele pe care le ia dupa citeva recidive sint din ce in ce mai suportabile, mai ales daca se trateaza cu aciclovir de la primele simptome. Eu am de mai multi ani si stiu ca atunci cind sint cu imunitatea la pamint sigur apare si herpesul. Ca regula, dupa perioada de ciclu, dar nu numai (asta o stiu din experienta!). Oricum, prima aparitie a fost de departe cea mai neplacuta... -
fetelor, eu nu am avut probleme cu herpesul ci doar cu o scadere a imunitatii, pe care am crescut-o facind o cura de citeva luni de miere cu propolis (1/3 sticluta de tinctura de propolis la 1 kg. de miere.amestecati f. bine!)Am luat 2 lingurite pe zi.tot pt. cresterea imunitatii ,de data asta a imunitatii locale este f. bun unguentul cu ECHINACEEA,care a fost folosit de prietena mea care are probleme cu herpesul si care a fost multumita.TRATATI-L pt. ca treaba cu CANCERUL NU ESTE ADEVARATA! (adica ce a spus una dintre voi ,ca cine face H. nu face C.)
sanatate maxima!