medic de familie (???????)

•  
    • 216 mesaje
    7 Mar 2007, 03:01
    0 0
    Stiu ca toata lumea are si trebuie sa aiba un medic de familie, dar uite ca ... slava Domnului, pana acum nu am avut probleme de sanatate si nu am avut nevoie.
    Acum vreau sa imi fac niste analize care sunt foarte scumpe fara trimitere si uite ca... ma arde buza.
    Dar ce fac ca nu am medic de familie???
    De fapt, prin serviciul mamei mele, am fost cu totii repartizati la Spitalul Elias. Am avut candva un card cu numele unei doctorite (cred ca da, doctorita mea de familie) la care am si fost o data sa imi scot o adevereinta, dar acum mult timp si bineinteles ca: am pierdut cardul; nu mai stiu cum o cheama; nu as mai recunoaste-o.
    Am intrebat-o pe mama daca stie ceva si mi-a spus ca ... nu avem un medic clar de familie, ca pur si simplu apartinem de Spitalul Elias si mergem acolo la specilizarea unde avem nevoie.
    Si totusi. Mie imi trebuie acum un medic de familie. CE FAC????
  •  
    • 2331 mesaje
    7 Mar 2007, 08:22
    0 0
    te duci frumos si te inscrii la unul.
    Crede-ma , n-o sa zica nimeni nu, sunt fericiti sa mai aiba pe careva in plus.
    In ce sector stai?
  •  
    • 216 mesaje
    7 Mar 2007, 17:26
    0 0
    Asa, ma pot duce la oricine, buna ziua, vreti sa fiti medicul meu de familie? Cool!
    Sunt din sector 2. Daca imi poate recomanda cineva un doctor bun, va rog!
  •  
    • 1620 mesaje
    7 Mar 2007, 19:22
    0 0
    Da, du-te la Dna Dr. Vlasopol, la Policlinica Puls din Teiul Doamnei. Este un om si un medic super ok.

http://www.pulsmedica.ro/policlinica/centru.php?id_centru=4
    aici, daca dai click in dreptul ei, mai jos pe pagina o sa vezi si orarul. Te programezi, iei o adeverinta de la servici si te inscrii.